Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE MOST BEAUTIFUL CANDELABRUM


Tilasin toissa viikolla netistä tämän maailman kauneimman kynttelikön, jota olin ihastellut jo pidempään ulkomaisissa blogeissa ja Pinterestissäkin. En kuitenkaan ollut nähnyt sitä myytävän missään Suomessa ja jotenkin ajattelin että sen hankkiminen olisi varmasti ihan liian hankalaa tai kallista, joten en ollut ruvennut selvittelemään enempää että mistä sitä saisi. Sitten näin Maijun My second hand life -blogissa postauksen, jossa hän kertoi selvittäneensä edullisimman tilauspaikan valmiiksi ja sen hinta olikin vain kolmekymppiä. Kyseinen nettikauppa on englantilainen Made in design. Pistin kynttelikön siis toissa viikolla tilaukseen ja viime viikon loppupuolella sain sen kotiin hartaan odotuksen jälkeen.


Enkä kyllä voisi olla tyytyväisempi. Se on niin hieno, just meille sopiva ja ihanan erikoinen. Muut kynttilämme sopivat mielestäni parhaiten olkkariin arkun päälle tai ikkunalaudalle, mutta tämä on ruokapöytäkynttelikkö. Mark sanoi tämän nähtyään että saa sitten luvan olla viimeinen kynttiläasia, joka meille ostetaan.. Haha! No onneksi olin ajatellut ihan samaa. Tämä riittää.


Kynttilät tuovat kyllä ihan eri fiiliksen pöytään kun vaikka viikonloppuna syö brunssia päiväsaikaan, ja tietysti illalla varsinkin. Tuossa kun on seitsemän kynttilää, niin ne jo valaisevatkin aika hyvin.


Kynttilät saavat valua mielestäni ihan vapaasti, se näyttää vain paremmalta kun steariinia on kasoina kynttilöiden alla. Vinkki: aukinaisen ikkunan vieressä valuttamattomatkin kynttilät saa valumaan hyvin.


This beautiful candle holder is by french ENO and I am in love. My candle holder collection is now ready. At least if you ask my boyfriend..

43 kommenttia

  1. Oiiii, onpa se kaunis! Minullakin on kynttiläasioita yllin kyllin, mutta voi kun tuo sopisi niin kivasti olkkariin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nyt ei ihan vielä just tuommoista ole, niin eikös se sitten ole ihan luvallista..? ;)

      Poista
  2. Todella upea kyllä. Itse löysin viime vuonna uffelta tuon kynttilänjalan johon kyllä ihastuin.

    VastaaPoista
  3. ja linkki oli: http://retromoderni.blogspot.fi/2012/12/euro-90.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet näköjään löytänyt hieman erilaisen, hieno sekin :)

      Poista
  4. Tykkään paljon - ihailin tota jo instagramissa. Kaunis yksityiskohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä instagramista tosiaan näkeekin monet jutut jo etukäteen ennenkuin laitan tänne blogiin ;) Olen kyllä edelleenkin ihan fiiliksissä tästä kyntteliköstä itsekin.

      Poista
  5. Hei vähänkö siisti! Mäki haluun :3

    VastaaPoista
  6. upea! onko nuo kynttilät jonkun "tason" päällä vai painetaanko tuo tikku pohjasta läpi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On noissa tikuissa tuolla ylhäällä pieni taso, joka kannattelee kynttilöitä, mutta myös pieni tikku sen päällä. Jos menet tuosta laittamastani linkistä katsomaan, niin näet havainnollistavia kuvia kyntteliköstä ilman kynttilöitä. :)

      Poista
  7. Tuo on niin nätti! Kiitos vinkistä, taidanpa käydä klikkailemassa yhden tuollaisen kaunokaisen itselleni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä! Levitän tässä kynttelikön ilosanomaa kansalle

      Poista
  8. I agree. So beautiful... Cheers Maya from http://jiloeastdesign.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Kaunis on! Harmi vain, että tästäkin taitaa tulla sellainen "blogitavara", sen verran paljon näkynyt eri blogeissa. Ei siis muuten, mutta tuntuu, että kaikki tavarat, jotka nousee blogeissa yleisiksi hypetyksen aiheiksi, kokevat aika nopean inflaation.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen nähnyt tämän kynttelikön kolmessa blogissa tämän omani lisäksi. Minä itse en häiriinny niin sanotuista blogitavara-ilmiöistä, jos jostain tykkää tosi paljon niin ei kai siihen noin vain kyllästy. Kannattaa myös miettiä sitä illuusiota, jonka muutamassa blogissa nähdyt tuotteet aiheuttavat. Silloin tuntuu siltä että "tämä on nyt kaikkialla" vaikka tosiasiassa se on vain niissä muutamassa kodissa. Jos menee kyläilemään kavereille niin kuinka monen luona se tavara sitten oikeastaan onkaan?

      Ehkä jengi vähän koittaa muutenkin nyt välttää semmoista Ikean-blogimaton kaltaista hypeä, koska se meni munkin mielestä jo vähän yli. Pakko myöntää että se on myös meidän keittiössä ja hieman tosiaan kyllästyttää kun sitä näkee miltei joka ikisessä sisustusblogissa. Sinänsä tykkään matosta mutta persoonallinen se ei missään nimessä ole. Tosin mitä nyt Ikean tuotteelta voikaan odottaa. :)

      Ja vaikka joku asia kokisikin "inflaation" lukijoiden mielessä niin itse en kyllä ole luopumassa tykkäämistäni tavaroista ihan vain sen takia! :)

      Poista
    2. En tarkoittanut tätä mitenkään hyökkäyksenä sinua kohtaan ;) Tarkoitin harmittelun vain lähinnä merkin ja tuotteen puolesta, kun on niin hieno ja kiva, niin toivottavasti sen ns. kauneusarvo ei koe inflaatiota. Mutta kuten sanoit, ei kai se vaikuta omistajan mieleen, jos tavara kokee inflaation, tärkeintä on että itse tykkää :)

      Poista
    3. Hei kids. Ostin omani 5 vuotta sitten Artekista kun myivät Enoa hetken aikaa. Helsingistä sen voi käydä ostamasta vaikka heti Inredistä Tehtaankadulta. Eli kannattaa välillä käydä muissakin kaupoissa kuin näissä blogi-ihmisten suosimissa musta/valko/betoni trendipuodeissa, tiedä vaikka oppis ja näkis jotain uutta tai tajuaisi sen että kaikkea ei tarvitse tuoda eteen tarjottimella à la Cos ja Pino.

      Poista
  10. Kynttilänjalka on kivan erilainen ja niin on myös sinun inspiroiva blogisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tossa oli ihan jotain uutta asennetta ja särmää! :) Tosi kiva kuulla että pidät mun blogia kivan erilaisena ja inspiroivana, Kiitos!

      Poista
  11. On kyllä yksinkertaisuudessaan hieno, ai että!

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana! En ole aijemmin tuollaista nähnytkään :)

    VastaaPoista
  13. Niin nätti! Eikä kyllä pahan hintanenkaan. Tuolta nettikaupastahan löytyis vaikka mitä kivaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä luulin että sen hinta olis ollu joku kolminumeroinen summa, oli kyllä mukava yllätys =) Ite en viittiny ees ruveta selailemaan nettikaupaa enempää ettei tulis muita ostoksia :D

      Poista
  14. On kyllä tosi kaunis tuo kynttilänjalka. Sopisi täydellisesti myös meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti sopisikin, on tää vaan niin makee 8--)

      Poista
  15. Onpas hieno ja siro toi kynttelikkö. Toi natsais kyl meidänki pöydälle, varsinkin ku toi waiffi tykkää käryttää noita kynttilöitä vuoden päivät. :)

    VastaaPoista
  16. Kaunis kynttilänjalka!
    Kysymys seinällä olevista "hyllyistä". Onko ne Granitista? Mietin pieneen vessaan jotain säilytysratkaisua ja nuo näyttävät aika sopivilta. Millainen kiinnitysmekanismi niissä on?
    Kiitän etukäteen vastauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh oonkin ihan unohtanut sulle vastata, pahoittelut! Keittiön hyllyt on juurikin Granitista :) Niissä on ruuviaukot, eli porataan seinään kiinni kahdesta kohdasta.

      Poista
  17. Hei, mitä kynttilöitä olet käyttänyt tuohon Enoon? Itselläni sama ja nyt testattu vaikka ja mitkä kynttilät mutta kaikki tuntuvat olevan liian kovia; halkeavat pohjasta. On siis melkoisen operaation takana aina saada kynttilät tuohon ja palamaan. Vinkkejä otetaan ilolla vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Havin kruunukynttilöitä, niissä on reikäkin valmiiks pohjassa :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall