Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MENU SPACE // COPENHAGEN FAVORITES 3/3


Kolmas paikka Köpiksen listallani oli Menu space - kahvila, luova toimisto ja showroom. Menun omilla tuotteilla sisustettu tila oli juuri niin tyylikäs kuin kuvista oli saanut ymmärtää. Kävimme hörppäämässä viimeisenä päivänä keskipäivän kahvit täällä. Tila oli kävelymatkan päässä airbnb-asunnoltamme Nordhavnissa. Aurinko paisteli viimeisenä päivänä jo keväisen lämpöisesti ja uudenkarhea alue oli edukseen meren kimmeltäessä vieressä.


Kahvilan puolella istuskeli ihmisiä läppäreidensä kanssa, ja muut oman porukan työtilat oli suljettu verhojen ja lasiseinien taakse. Kyllähän tuolla kelpaisi sähköpostejä kirjoitella inspiroivassa ympäristössä!


Norm Architectsien suunnittelema 700 neliön kokoinen luova tila avattiin noin vuosi sitten. 


Menu on ollut muutaman vuoden yksi lempibrändeistäni, jonka tekemisiä seuraan tiiviisti ja jonka esineitä käytän mieluusti sekä työjutuissa että kotonani. Tyylipuhtaat huonekalut, materiaalivalinnat ja ajankohtaiset kuvat eivät jätä kylmäksi, voisin haluta melkein kaiken heidän katalogistaan! Kaikenkaikkiaan alusta loppuun asti upea työnjälki heidän somekanavissaan ja nettisivuilla puhuttelee minua.


Kävelin ympäriinsä hipelöimässä verhokankaita, tarkastelin miten tilan valaistus ja akustiikka on rakennettu ja nautiskelin mietitystä kokonaisuudesta. Suosittelen ehdottomasti visiittiä myös tänne jos olet Kööpenhaminaan menossa, vaikka paikka onkin melko kaukana kaikesta muusta. Junalla pääsee Nordhavnin asemalle, ja siitä kävelee vain viitisen minuuttia perille.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall