Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BO KEVÄTMESSUILLA


Tällainen siitä Bo:n Kevätmessuosastosta tuli, josta aiemmin kerroin! Vielä tänään ehtii messuilemaan, jos kaipaat sunnuntaitekemistä :) Messukeskuksen ovet ovat auki kuuteen asti. Osastomme numero on 1F11 ja se löytyy OmaKoti-puolelta.


Halusimme pitäytyä selkeissä linjoissa, jotta esillä olevat asiat nousevat parhaiten esille. Osasto toteutettiin yhteistyössä Skannon ja Tikkurilan kanssa: Skannolta ovat kaikki huonekalut ja valaisimet, ja Tikkurilalta tottakai maalit. Koko messuosasto maalattiin keväisen raikkaalla sävyllä Serpentiini V447, joka kuuluu Tikkurilan vuoden 2018 Minerals-värikokoelmaan. Tummat Northernin kalusteet nousevat täydellisesti esille sitä vasten!


Jaamme messuilla Bo Livingiä, välittäjät ovat paikalla neuvomassa asuntoasioissa ja nopeimmille oli tarjolla kalenterijulisteita.Tällä kertaa emme myy Bo-tuotteita, mutta niitä voi tilata netin kautta! Laitoin muutaman käsisaippuan, shampoon ja kahvin esille Northernin seinähyllyyn.


Tällä hetkellä tuntuu olevan monta eri puun sävyä pinnalla, sekä vaaleat että tummat yhtälailla. Omaa silmääni innostaa eniten ehkä tummat sävyt juuri nyt, joten menimme sillä linjalla! Muutama vaalea rottinkinen yksityiskohta piristää kokonaisuutta. Ja kasvit tottakai myös, ne ovat tärkeitä. Kävin Vantaalla Viherpajalta hakemassa viikunapuun ja leikkokukkia maljakkoon. :) Samalla reissulla nappasin kotiinkin punaisen japaninvaahteran. Kannattaa käydä piipahtamassa siellä, ihan vaikka ihastelemassa japanilaista puutarhaa ja seikkailemassa kasvien keskellä.


Ligne Roset'n Togo-tuoli on kuin sympaattinen maskotti! Nojatuoli yllätti keveydellään, olin kuvitellut että se painaa varmaan sata kiloa, mutta se olikin kevyt liikuteltava. Togo tuo kivasti vastapainoa muille kevytrakenteisille kalusteille muhkealla ulkomuodollaan.Osaston suunnittelu ja stailaus: Peeta Peltola

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall