Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DESIGNIA JA KIRPPISLÖYTÖJÄ MAKKARISSA


Valaistusasia makuuhuoneen puolella on vihdoin kunnossa, ja oli jo aikakin nyt iltojen pimetessä. Olen pikkuhiljaa toteuttanut toivelistaani käytäntöön, ja katossa riippuu nyt yksi todiste siitä. Halusin panostaa kunnolliseen valaisimeen, joka toisi pehmeää yleisvaloa koko huoneeseen. Ajattoman tyylikäs Flosin ICS2 on veistoksellinen, muttei kuitenkaan tee itsestään suurta numeroa. Arvostan valaisimissa ehdottomasti laatua ja suunnittelua, valaisimen on toimittava käyttötarkoituksessaan moitteettomasti, oltava kaunis ja luotava mahdollisimman hyvää valoa ympärilleen. Valo ei saa pistää silmään tai jäädä liian himmeäksi.


ICS2 tulee kauniisti esille ruskeaksi maalattua seinää vasten, ja tykkään siitä miten se kurkistaa huoneesta toiseen tehden makuuhuonenäkymästä yhden lempikohdistani kodissamme.

Kattovalaisin toimii siivousvalona, asujen valinnassa (vaatehuone sijaitsee makkarissa) ja muussa hyvää valaistusta vaativassa toiminnassa. Huoneesta löytyy myös lamppu ikkunalaudalta ja jalkavalaisin sängyn päädystä. Niiden avulla loihditaan sopivaa tunnelmaa iltaan.


Toinen jo täällä aiemminkin vilahtanut makuuhuoneen tulokas on tuo tuoli, joka toimittaa lähinnä vaatteiden kerääjän ja päiväpeiton säilyttimen virkaa. Siihen tarkoitukseen sen suoraan sanottuna hommasinkin! Mutta on siinä mukava istuakin.


Löysin rottinkiselkänojaisen nojatuolin Kierrätyskeskuksesta kesän lopussa. Sen pohjassa on metallinen laatta, jossa lukee Ruots. Kun. Hovihankkija Paul Boman. Tuolin vihreä samettipäällinen sai minut empimään ostosta, mutta ajattelin että sen voi vaikka vaihtaa jos haluaa, tai eihän se varmaan edes juurikaan näy päiväpeiton alta. Selkänoja oli kuitenkin niin hieno etten millään malttanut jättää sitä ostamatta, hintaa sillä oli 55€.


Tuohon nojatuolin viereiselle seinälle olisi tarkoitus saada vielä pian peili, sillä tällä hetkellä taloutemme ainoa peili sijaitsee eteisessä. Olisi ihanaa vihdoin sovitella vaatteita ja miettiä asukokonaisuuksia kunnolla, tähän asti on tullut mentyä aikalailla mielikuvituksettomalla linjalla. Hetken eteisen kultakehyksinen peili oli makkarissa, mutta kyllä eteisessäkin on pakko olla iso peili jotta voi tsekata kokonaisuuden ennen ulos lähtemistä. Siihen liittyen juttua siis luvassa piakkoin :)


6 kommenttia

 1. Hieno tuoli ja vielä hienompi valaisin! Ennustin tuolle valaisimelle suurta suosiota Suomessa, kun Flos sen lanseerasi. Sopii täydellisesti Alvar Aalto -sisustuksiin ja funkistaloihinkin. Ja näköjään upeasti myös vähän modernimpaan ympäristöön. Ja vihreähän on nyt supertrendikäs, nauti siitä hetki, ennen kuin muotiin tulee joku muu väri :) Hauskaa viikonloppua ihanassa makuuhuoneessa, t: Minna J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo valaisin kyllä taipuu moneen, ja hienoa kun siitä on niin monta eri tiloihin sopivaa mallia :) Sopis kyllä aivan loistavasti noihin mainitsemiisi funkistaloihin! Hehe joo sinänsä vihreä on kyllä hieno väri, ei siinä mitään, mutta jotenkin yhdistelmä tuon tuolin sävyn kanssa vähän tökkii. Siihen sopisi mielestäni ehkä tummempi tai vaaleampi väri paremmin. Mutta tämä nyt vain on tämmöistä pohdintaa, hyvin se tänne sopii. Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikkoa sinne suuntaan myös! :)

   Poista
 2. Valaistus ongelmiin täälläkin etsitään ratkaisuja ja aina vaan venyy ja venyy kun ei tunnu löytyvän mieleistä joka sopisi myös budjettiin. Joihinkin asioihin panostaa enemmän, mutta valaistuksessa haluaisin säästää. Voi kerrohan, mistä tuo lattiavalaisin on? Juuri täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan totta, toisissa asioissa säästää ja toisissa sitten voi panostaa :) Itse tykkään että nimenomaan valaistus on se mihin panostan! Ja sitten löytyy lipastoa yms kierrätettynä. Lattiavalaisin on Vatt&Veke -merkkiä. Se ei ollut kovin pahan hintainen!

   Poista
 3. Mikä tuo lattiavalaisin on? Upea :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall