Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VISITING PERSPECTIVE STUDIO


Lensin tänään Tukholmaan, josta matka jatkuu huomenna aamuvarhaisella kohti lopullista päämäärää, mutta tämän päivän välietappi täällä Tukholmassa ei ollut ollenkaan hullumpi. Lentomme laskeutui kahdelta, joten näin lauantaina kerkesi vielä hyvin kaupungille! Mietin että missähän sitä pitäisi käydä, ja jostain muistini sopukoista paikansin Perspective Studion, jota olen ihastellut (missäpäs muuallakaan kuin) Instagramissa.


Huikean tyylikäs konseptiliike sijaitsee Sankt Eriksplanin metropysäkin vieressä, ja ystävällinen perustaja otti meidät iloisesti vastaan. Laitoin hänelle edellisenä yönä hätäisenä sähköpostia, kun en löytänyt heidän osoitettaan mistään joten tiedustelin liikkeen sijaintia. Ajattelin että he ovat tosi mysteerisiä eivätkä kerrokaan ihan kaikille missä ovat. Tiedättehän semmoiset konseptiliikkeet.. Kerrankin Berliinissä metsästettiin erästä paikkaa hylättyjen talojen välissä ja lopulta kun löysimme kohteen, niin vastaanotto oli tyly ja kuvaus ehdottomasti kielletty. Noh, tällä kertaa onneksi ei ollut kyse mistään sellaisesta, ja osoitekin itseasiassa lukee heidän Instagram-tilinsä biossa, en vaan jostain syystä yölliseen aikaan ollut sitä itse huomannut. Studion perustaja Robin vieläpä vastasi sähköpostiini yöllä kahdelta aivan samantien ja toivotti tervetulleeksi! Ihana.


Itse liike on varmasti hienoimpia missä olen käynyt. Kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat käsin poimittuja, ja jokaisella esineellä on tarina. Rakastan sellaisia liikkeitä. Pieniä eriä käsintehtyä esineitä, ylellisiä tekstiileitä, vintagetuoleja ja uutta designia. Sekoitus uutta ja vanhaa. Juuri sellaisesta minä pidän. Mutta mikä tässä kaikessa oli yllättävintä; hinnat ovat erittäinkin maltillisia! Olisin vähintääkin ajatellut että monilla tuotteilla olisi ollut tuplahinta, mutta nyt ollaankin täydellisen konseptin äärellä. Affordable luxury on varmasti oikea termi tämän paikan valikoimalle. Toki italialainen sohva maksaa maltaita, mutta pienesineet pysyivät alle satasen hinnoissa.


Täydellisen harkittu värimaailma, harmoniset asetelmat ja mielenkiintoiset esineet kutkuttelivat sydäntäni. Juuri tällaiset paikat ovat aivan parhaita!


Mietin kuumeisesti että jotain ihanaa täältä olisi ostettava mukaan, mutta matkalaukkuun ei kyllä oikein mahdu ja mitähän sitä nyt sitten ostaisi. Kiirekin oli. Mutta sitten Robin kertoi että he ovat juuri piakkoin avaamassa nettikaupan! Kuinka täydellistä! Odotan sitä siis innolla.


Paikka oli niin täydellinen kuvaamiseen. Robin ottaa siellä itsekin heidän istaansa kuvat, ja heti kun otin kameran esille niin hän automaattisesti meni sammuttamaan valot jotta saisin parempia kuvia luonnonvalossa. Juttelimme valokuvaamisesta ja vertailimme objektiiveja. Hän kyllä ottaa huomattavasti ammattimaisempia valokuvia, ihan mielettömän kauniita.
Framan tuotteita olen myös ihastellut kauempaa, kun niitä ei taida Suomesta mistään saada? Korjatkaa jos olen väärässä! Oli kiva päästä hypistelemään lasisia saippuapulloja livenä. Muutenkin kaikki Framan jutut ovat mielettömän upeita. Keittiöitä, taidetta, kirjoja, kaikkea mahdollista. Kannattaa ehdottomasti tsekata jos et ole ennen tutustunut.


Tämän tyyppisistä liikkeistä löytää myös aina parhaat parfyymit. Ranteessani tuoksuu nyt Framan puinen tuoksu, ja eksyn haistelemaan sitä vaivihkaa kokoajan.
Studion lähellä sijaitsee myös Acne Archive, outlet jossa myydään sampleja, valikoituja klassikoita, näytöskappaleita ja kierrätettyjä tuotteita normaalia edullisempaan hintaan. Jos himoitset Acnen tuotteita, niin kannattaa ehdottomasti käydä siellä! Hinnat olivat puolta halvempia, ja ostin itsekin ensimmäisen Acnen vaatekappaleeni sieltä. Vaate on valkoinen pitkä ja rento kauluspaita, jossa on epäsymmetrinen leikkaus. Sopii erittäin hyvin huomiselle, kun vaihdamme ilmanalaa lämpöisempään.Thanks for having us! <3

6 kommenttia

  1. Hurmaava tarina! Kiitokset esittelystä, vaikka en ole suunnitellut matkaa Tukholmaan niin nyt tekisi mieli lähteä tuonne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No kannattaa ehdottomasti käydä jos tukholmaan tie vie. Tai sitten fiilistellä instassa heidän kuviaan vaikkapa kotoa käsin!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall