Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POP Å IN CANNES


Kaikenlaista yllätystä se elämä heittää kyllä välillä kohdalle, nimittäin vietin viime viikonlopun työreissulla Cannesin Film Festivaleilla! Saimme kunnian tuoda Pop Å:n Iron Sky -elokuvan rantabileisiin, ja rakensimme siis loungen lauantaina iltajuhlia varten. Koko homma tuli tietoon viikkoa aikasemmin, joten nopeasti pikku porukalla koottiin kasaan pakullinen tavaraa, ja itse lensimme muutaman hengen voimin paikan päälle perjantaina. Iron Sky oli halunnut panostaa suomalaisiin merkkeihin, ja paikalla oli edustamassa myös muita kotimaisia yrityksiä, kuten Kyrö Distilleryn giniä drinkkien muodossa ja Ruplan pojat tekivät safkaa ruisleivästä.


Meillä oli hotelli kävelymatkan päässä festivaalialueelta, ja ylimmän kerroksen ikkunoista oli upeat näkymät merelle. Siinä saatettiin parit viinilasilliset nauttia perjantaina illalla pitkän lentopäivän päätteeksi, kun vihdoin päästiin perille välilaskun kautta :)


Itse en ollut koskaan aiemmin käynyt Ranskan Rivieralla, joten oli aika ihanaa päästä tsekkailemaan vähän paikkoja. Pariisissa ja jossain muualla siellä maaseudulla on tullut käytyä, mutta nyt kyllä jäi semmoinen kaipuu takaisin rannalle että voisi kyllä aika nopeasti ottaa lennot johonkin lämpimään! Rakastuin kaupungin kauniiseen arkkitehtuuriin, sen sopivan pieneen kokoon ja kauniiseen rantaan. Vedessä kävin vain jalkoja uittamassa, mutta kyllä siinä reissun aikana vähän ehti auringostakin nauttia.


Mukana loungealueella meillä oli:

-BEdesignin daybedit, pari Wave-pöytää, vaaterekki, puinen Deer-seinähylly, valaisimia ja kynttilän alusia sekä kulhoja
-Saana ja Ollin mattoja ja tyynyjä
-Mayniltä metallikoreja, vilttejä, kynttilänalusia, tarjottimia ja tyynynpäällisiä

Saatiin mielestäni tehtyä kiva ja rento lounge, joka toi hyvin esille turkulaista designia!


Vaaleat ja hiekan sävyt sopivat täydellisesti rannan tunnelmaan, ja illan pimetessä ihmiset ottivat hyvin vastaan olohuonemaisen alueen. Jahdit lipuivat ohitse kauniine valoineen ja elokuvamainen tunnelma otti vallan.

Kiitos Cannes, Iron Sky ja Pop Å! Sekä ihana matkaseurueeni. Huikea ja antoisa viikonloppu :) Näitä lisää!

2 kommenttia

 1. Ihan mahtavaa Peeta! Onneksi olkoon, aika unelma duuni :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä! Eikä maisemissakaan ole valittamista, olisi ihanaa päästä joskus tuonne itsekin!

  Olisi muuten mukavaa lukea taas juttuja pikkukodistasi! Vaikka visuaalista herkkua nämä muutkin postaukset toki ovat. :)

  Iida
  lily.fi/blogit/linnunpontto

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall