Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UUSI KULMAKUPPILA KALLIOSSA


Kallion kirjaston viereen, itseasiassa vanhaan kotitalooni, avattiin hetki uusi IPI Kulmakuppila -niminen mesta. Me muutettiin tuosta talosta putkirempan alta pois Vallilaan aikoinaan silloisen poikaystäväni kanssa, ja nyt näyttäisi putkiremppa tulleen valmiiksi. Noissa kahvilan tiloissa oli aiemmin vanhan tavaran Osto ja myynti -liike, jossa kävin aina silloin tällöin hypistelemässä antiikkitavaroita. Nipun vanhoja kauniita aterimia ostinkin sieltä kerran.


Nyt tilat on kuitenkin laitettu ihan uuteen uskoon, ja paikkaa ei ole tunnistaa samaksi. Suurista ikkunoista tulvii valoa sisään, ja korkea tila tuntuu raikkaalta. Paljon kasveja, vaaleita värejä ja skandinaavista muotoilua. Kasvien ja hienon parven lisäksi Flosin upeat kattovalaisimet kiinnittävät heti huomion.


Lattiat on käsitelty betonisiksi, ja puiset kalusteet pehmentävät mukavasti karuja pohjamateriaaleja.
Parvelta löytyy lepakkotuoleja ja jänniä keraamisia valaisimia. Kenenkäs nuo lamput ovatkaan? Joku matto tässä tilassa olisi vielä aika kiva lisä! Tänne tuntui kerääntyvän ihmisiä läppäreiden kanssa omaan rauhaansa, ja mukava soppi se olikin.


Kahvien lisäksi täältä saa lounasta ja alkoholijuomia. Tulee varmasti käytyä syksymmällä, kun kahvila on auki kahdeksaan illalla. Tällä kertaa tuli testattua soijalatte ja marjapiirakka, hyviä molemmat.


Kahvilan ideana on työllistää kehitysvammaisia, joilla on jokaisella oma avustajansa. Toimintaa ohjaa Lyhty ry. Hieno idea mielestäni! Tämän takia kahvilassa häärii tavallista useampi työntekijä. :)


Kahvila sijaitsee siis Porthaninkadun ja Viidennen linjan kulmassa. 

IPI Kulmakuppila
Porthaninkatu 13
Ma–pe klo 8–20 ja la klo 10–17

2 kommenttia

  1. Näyttää tosi kivalta tilalta ja mikä muutos.
    Osto- ja myynti liikkeessä tuli kirjastoreissuilla käytyä, kun Siltasaaressa aikanaan asuin.

    VastaaPoista
  2. Tämän paikan nimi on IPI Kulmakuppila. Kulmakahvila on gay-kahvila siinä toisella puolella Karhupuistoa. :)

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall