Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

H2Ö


Turku on tullut tämän kesän aikana yllättävän tutuksi, ja olen huomannut pitäväni siitä erityisen paljon. Olen saanut uusia kavereita ja ystäviä sieltä, ja viikon takainen festari H2Ö oli siitäkin syystä pakko nähdä. Viime vuonna ekaa kertaa järjestetty H2Ö pidettiin Ruissalon telakka-alueella, ja pienehkön festarin miljöö houkutteli minut paikalle ensisijaisesti. Toki myös artistit kiinnostivat, mutta festareilla tykkään eniten katsastaa yleistä tunnelmaa.


Telakka-alue sopi mainiosti festivaalin pohjaksi, ja erilaiset venuet tekivät kokemuksesta ikimuistoisen. Oli pieniä pihalavoja puiden keskellä, oli puinen komea makasiinirakennus, oli installaatioita, ohi lipuvia laivoja, veneitä siellä täällä ja kauniita valoja. Teemu Keisterin Ukkeli-hahmot toivat huumoria ja väriä.


Veistämöön ripustettu valtavan kokoinen himmeli oli mieletön, ja sopi tilaan vaikka onkin kesä.


Luonnonläheisyys toi kesäfiilistä, ja perjantaina olikin täydellisen aurinkoinen ilma. Launtaina taas saatiin illalla ja yöllä vettä niskaan ihan huolella, mutta onneksi oli sadeviitta. Ja sisätiloja. Ehkä ensi kerralla kuitenkin harkitsen toisen kerran ennen kuin valitsen festarikengiksi valkoiset tennarit haha.


Festarityylejä oli myös kiva bongailla, ja ranskanletit tuntuivat olevan trendikäs valinta. Kaveri teki myös minulle sellaiset perjantaiksi, vähän vaihtelua hattutyylille!


Hopeisena kimalteleva hame kuului omaan kostyymiini.


Juhlakansa oli leppoisaa ja kavereihin törmäili helposti. Kyllä näissä kaupunkifestareissa on omat hyvät puolensa kun voi kävellä kaverin luo yöksi, ja käytössä on kaikki mukavuudet suihkuineen. Tänä vuonna perinteiset telttailufestarit ovat jääneet minulta kokonaan väliin, ja olen kuin huomaamatta käynyt melko samantyyppisillä festareilla ainoastaan. Sideways, Flow festival Ljubljana, H2Ö ja seuraavaksi sitten taas Flow. Näistä olen tykännyt, joten taidanpa lähteä metsään telttailemaan sitten ihan muuten vaan niin saa senkin kesäkokemuksen kerättyä. 


Boheemit valokoristeet ja oksat olivat kyllä ehdottomasti sisustuselementtejä minun makuuni. 


Ja Gaggui-kahvilan pop upista sai törkeän hyvää cappuccinoa. Saatoin kyllä ehkä jotain muutakin hörppäillä kuin kahvia..


Illan näteimmät puutarhabileet tarjosivat ehdottomasti pienemmät telttalavat, joiden edustalla oli kiva tanssahdella nurmikolla. Ronskin kauniita yksityiskohtia olisi riittänyt vaikka millä mitalla kuvattavaksi, mutta suurimmaksi osaksi keskityin kavereihin ja festarointiin. Ensi vuonna tänne taas! 


Ps. Minulla on ollut tässä viime kuukausina suht pahoja teknisiä ongelmia, kun vanha kone oli aivan toimintakyvyttömässä kunnossa ja uutta en osaa vielä oikein käyttää. En oikein tajua miksi nämäkin kuvat nyt tuntuvat puuroutuvan kun lataan ne tänne blogiin. Tosi harmillista, ei mitenkään kannusta bloggaamaan kun olo on ihan kädetön.. Mutta eiköhän tämä tästä. :) Näkyykö nämä kuvat teillä ihan hyvälaatuisina vaiko ei?

6 kommenttia

 1. Kyllä ne näkyy ihan hyvälaatuisina, ei hätää :)

  VastaaPoista
 2. Hyvälaatuisia ovat ja festarikin vaikuttaa mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla! Joo todellakin, siisti festari oli :) Nyt sitten Flowta odotellessa!

   Poista
 3. Turku on hieno kaupunki ja tuntuu olevan nosteessa, ollut muutaman viime vuoden! Toivotaan Turulle lisää hyviä tapahtumia :)
  Hei oisko sulla ehdottaa jotain erikoisempia sisustusliikkeitä sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huippu mesta kyllä, voisin jopa asua siellä! :) Varmasti tulee lisääkin kivoja tapahtumia. Hmm no itseasiassa en kyllä tiedä sieltä sen erikoisempia sisustusliikkeitä, ei ole semmoisia tullut kierreltyä siellä.. Sisustuksen koodi tulee lähinnä mieleen, ja teatteri :) Ne varmaan on tuttuja?

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall