Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KITCHEN WITH THE BLACK RUG


Siirrettiin tuo musta matto nyt keittiöön, ja myytiin se raidallinen Ikean matto pois. Musta Granitin nahkaräsymatto sopii tosi hyvin keittiöön ja tekee siitä joten raikkaan ja skarpin näköisen. Se on jotenkin jännää, koska luulisi että musta tekee synkän fiiliksen, mutta tässä tapauksessa ei ollenkaan. 


On toki vähän vammaista puhua edelleen tästä kämpästä ja sisustella kotia joka kohta jää taakse, mutta tällä hetkellä vaikuttaisi siltä että me asutaan tässä vielä helmikuun loppuun saakka. Eli eipä tässä mitään kiirettä ole vielä alkaa pakkailemaan..Tullaan ihan hyvin toimeen joten eiköhän tämä suju ihan normaaleissa merkeissä kuukauden verran. Kaksi viikkoa oli turhan lyhyt aika uusien asuntojen löytämiseen, noissa näytöissä ramppaa aika paljon muutakin porukkaa ja yksiöt tuntuvat olevan aika haluttua valuuttaa.Toin messuilta ''jämät'' kotiin, eli eukalyptuskimput ja sen väsäämäni oksan.  Vihreät kasvit ovat niin ihanan raikkaita, varsinkin kun kaikki muut kodin viherkasvit tekevät juuri kuolemaa. Muratti on ihan mennyttä ja joulukuuset heivasin just eilen roskikseen. Keväästä en kyllä puhuisi vielä pariin kuukauteen, mutta kyllä tätä valoa alkaa jo pikkuhiljaa tulemaan pikkuisen lisää selvästi. Tulppaaneita en varmasti osta, pakko vähän kapinoida sitä kevättrendiä vastaan.


I think the kitchen looks more sharp and fresh with the black carpet. And of course those eucalyptus bunches increase the impression. The bunches are left overs from the Forma fair from last weekend.

6 kommenttia

 1. Noi kasvit ja oksa-naru-rimpulajuttu (sori nimityksestä :D) tuo ihanaaa pientä boho-henkeä keittiöö. Superkiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa olla vähän rönsyjä! Hehe no sehän on oksa-naru-rimpulajuttu, ei sillä sen tarkempaa nimitystä liene :D Ainakin sä saat nimittää sitä niin.

   Poista
 2. http://blog.bellacor.com/layer-your-rugs-for-an-interesting-look/

  vinkki sulle! en tiiä, lämpeetkö kyseiselle trendille mut itelle kolahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyllä tykkään erilaisten mattojen yhdistelystä :)

   Poista
 3. Hei! Mistä tollasia lamppujohtoja saa? :D tai miks niitä kutsuis. Kävin Lissabonis ja siel roikku ulkona ravintoloiden edes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Granitista esim :) tää meidän on kyllä jonkun sähkömiehen tekemä, sellanen vissiin just mitä käytetään pihalla usein. Ostin käytettynä.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall