Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE CLOCK ARRIVED


Muistatteko, kun tilasin marraskuussa kellon? Sitä sai todella odotella pitkään... Tilasin sen jostain randomista nettikaupasta, ja toimituksessa meni yli kuukausi. Paljon sähköposteja ja viivästystä. Mutta sitten se saapui, enkä jaksanut odotella enää yhtään joten porattiin se seinälle viime viikonloppuna. 


Kello toimi aluksi ihan hyvin, mutta sitten päätin hienosäätää toista viisaria kädellä, kun se tuntui osoittavan väärään kohtaan oudosti. Huono idea! Koko tuntiviisari lopetti liikkumisen siihen paikkaan. Pistin reklamaatiota nettikauppaan ja he lupasivat lähettää minulle uuden kellon. Eikä vanhaa kuulemma tarvitse edes lähettää takaisin, erikoista kerrassaan. Mutta itseasiassa kun tämä musta kello saapui, niin melkein heti aloin harmittelemaan että miksen tilannut sittenkin sitä valkoisena. Joten kysyin josko voisin vaihtaa tulevan kellon väriä valkoiseen, ja se onnistui. Loppu hyvin ja kaikki hyvin siis, kohta mulla on sitten kaksi kelloa eri väreissä. Molemmat toki hienoja. Tuon toisen voisi korjauttaa jossain kelloliikkeessä ja sitten laittaa toiseen huoneeseen. Ehkäpä vaihtelen kellon väriä fiiliksen mukaan, tai myyn toisen. We'll see.


Kellon paikka oli jo valmiiksi selvillä. Se laitettiin keittiön seinälle niin, että kellon näkee eteisestä. Yleensä siinä aamulla meikkaillessa ja muutenkin lähtöä tehdessä on kiva että kello on helposti kurkattavissa


Ainiin, ja se tärkein pointti. Siitä ei kuulu mitään tikitystä, huh! Tykkään superpaljon kellon keraamisesta materiaalista ja simppelistä olemuksesta. Minimalismia kauneimmillaan. Vaikka se näyttääkin kellon ympäri kahdeksaa...

18 kommenttia

 1. Hieno, ja tosi tärkeää, että tikitys ei häiritse!

  Mun blogissa on sulle haaste, toivottavasti uskallat vastata!
  http://aarteita.blogspot.fi/2015/01/10-hylattya-kuvaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos haasteesta. Pitääpä katsoa uskallanko kun olen niin kriittinen kuvien suhteen :D

   Poista
 2. Kivan näköinen blogi. Kuvat tosi hienoja. Varo F-sanan käyttöä varsinkin noin näkyväsi. Se merkitys on paljon voimakkaampi kuin mitä suomalaiset ymmärtävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Noh tuohan on vain sana, jonka joku oli maalannut vanhaan kellarin oveen. Mun mielestä se on ihan hauska eikä sitä tarvitse ottaa liian vakavasti :)

   Poista
 3. Moikka, olen jo kauemmin lueskellut blogiasi ja aina löytänyt täältä kaikkea ihanaa ja inspiroivaa! Haluaisin tietää mistä olet hankkinut tuon kynttilänjalka/tarjotin kokonaisuuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Kynttelikkö on Enon Multipin, ja sitä saa tilattua netistä esim täältä http://www.kn2.fi/tuote/multi-candle-pin-kynttilanpidike/

   Poista
  2. Hei kiitos todella paljon :) laitetaan heti tilaukseen!

   Poista
 4. I don´t kwon if I like most the clock o that beautiful old door. Amazing!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, yeah the door is one of my favorites, too :) It's an old basement door.

   Poista
 5. I gave myself this clock for my birthday last year and I'm so in love with it

  VastaaPoista
 6. Jouduin ihan tarkistamaan, että mistä olit kellosi hankkinut. Se on nimittäin ihan samannäköinen kuin minun kelloni ( muoto2:n Kiekko-kello). Materiaali taitaa olla kuitenkin eri. Hienoja molemmat!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall