Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WOODEN SPOONS

Kikoin oliivipuiset lattelusikat veivät kyllä ihan täysin sydämeni, vaikka rehellisesti sanottuna en edes sekoittele isoja soijalattejani lusikalla koskaan. Jotain käyttöä näille on silti keksittävä. Kaunis tumma sävy ja käsityönä aikaansaatu persoonallisuus tekivät vaikutuksen, joten nappasin nämä kotiin Forma-messuilta. 

13 kommenttia

 1. Puisissa ruokaimissa on aina jotain niin siistiä! Ainoa vaan, että itse olen niin hemmetin mukavuudenhaluinen, että meidän taloudessa kartetaan kaikkea, mitä ei voi käyttää pesukoneessa....
  Nuo lusikat kyllä muotoilultaan on kauniit kun mitkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh astianpesukone olisi kyllä aika luksus, ite oon viime vuodet tottunut tiskaamaan käsin ja huhheijaa kun se tiski ei vaan lopu ikinä. Mutta kyllähän säkin nyt yhdet lusikat jaksaisit käsin pesaista :))

   Poista
 2. Tuo muotoilu on kyllä todella kaunis ja tumma puu vielä korostaa kivasti siroutta. Muutenkin houkutteleva toi suklainen väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, nimenomaan tuo tumma väri houkutteli ! Ja tietysti hauskat pitkät lusikan varret.

   Poista
 3. Sopisivat kesällä jätksilusikoiksi kenties? Tuttuun tapaan ihana tunnelma sun kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, varmasti sopivatkin! Ja kiitos paljon. Munkin mielestä näistä tuli aika onnistuneita kuvia hih :)

   Poista
 4. Oletko tehnyt valmistumisen jälkeen tai vikana opiskeluvuonna mitään mihin liittyisi laitteiden muotoilua, metalli- tai muovirakenteita, käyttöliittymiä, elektroniikkaa, tulevaisuuskonsepteja jne.? Ja jos et, niin et ilmeisesti siitä puolesta pitänyt, mikä ärsytti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en ole tehnyt tuollaisia juttuja. Tai tulevaisuuskonsepteja kyllä, mutta muita en. Enemmän oma kiinnostukseni painottuu sisustamisen ja stailaamisen puolelle tällä hetkellä, en näe itseäni niinkään perinteisenä teollisena muotoilijana. :)

   Poista
  2. Jaa no se on hyvä homma, että ilmeisesti ainakin tykkäät siitä mitä teet. :)

   Osaatko antaa yhtään mitään arvioita siitä, mihin suuntiin teidän teollisen muotoilun ryhmästä valmistuneista lähtivät? Kuinka suuri osa lähti huonekaluja suunnittelemaan, kuinka suuri osa sisustussuunnitteluun, kuinka suuri osa graafiselle puolelle, ja kuinka suuri osa perinteisiin teollisen muotoilun hommiin?

   Poista
  3. Kyllä tykkään, teen just semmoisia hommia mistä olen kiinnostunut. Hyviä työkaluja suunnitteluun ja monenlaiseen muotoiluunhan sieltä teollisesta muotoilusta toki sai. :)

   Oma vuosikurssini ei ole vielä valmistunut, mutta se joiden kanssa valmistuin samaan aikaan.. Hmm. Kaikki tekee kyllä niin erilaisia juttuja. Minä nyt ainoana sisustukseen päin olen kallellaan, muut tekee enemmän teollista muotoilua. Osa lähti jatko-opiskelemaan Aaltoon maisteriksi, joku suunnittelee autoja, toinen tekee valaisimia, eräs mallintaa paljon ja mitäs näitä nyt on. Kyllä siellä jokainen oman kolonsa löytää. Miksi haluat miettiä niin tarkkaan etukäteen?

   Poista
  4. No siis, se olis aika pitkä juttu selitettäväksi kokonaisuudessaan. Mutta lähtökohdat on siinä, että en ole kakskyt tai kaksviis, vaan olen iältäni "ihan aikuinen". Toinen lähtökohta on siinä, että tiedän ja osaan valmiiksi jo jonkin verran niitä juttuja, joita ne Aaltoon maisteriksi opiskelemaan lähteneet tuttusi siellä opiskelevat. Siis sitä tutkimuspuolta ja muuta, johon liittyy teoriaa.

   Kun tilanteeni on tuo, niin yritän tässä jo arvioida tilannetta ja päättää syventymisalueitani aika tarkkaan, vaikka ei olekaan vielä viimeinen vuosi menossa.

   Millaisia juttuja se mallinnukseen suuntautunut tuttusi tekee? (tietty ymmärrän jos et halua kauheasti tässä kertoilla siitä)

   Poista
 5. Pitkävartiset pikkulusikat ovat täydellisiä hillon ottamiseen purkista: tahmatonta vartta riittää ja eikä tule otettua liikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ei vaan kovin usein tule hilloa syötyä, mutta pitää ensi kerralla kyllä tällaisella lusikalla ottaa. Ärsyttää aina se tahma sormissa :D

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall