Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HERE LIVES SAARA | LIVING ROOM + KITCHEN


Tässä jatkoa Saaran kodista otetuille kuville. Laitoin parisen viikkoa sitten kuvia Saaran makuuhuoneesta, ja tällä kertaa esille pääsee olkkari ja keittiö. Kylppäristäkin on yksi yksityiskohta mukana ja tietysti heti alla kurkistelevat pikkunakit, eli sympaattinen mäyräkoirakaksikko Mauno ja Kusti.


Kuten jo viime kerralla kerroin, niin tässä kodissa minua eniten viehättää värimaailma. Kauniit valkoiseksi maalatut lankkulattiat ja harmaan eri sävyt, lukuisia ihania yksityiskohtia unohtamatta.


Olohuoneessa ei ole tällä hetkellä sohvaa ollenkaan, sillä se oikea ei ole vielä löytynyt. Huoneen reunalle on kuitenkin koottu isoista tyynyistä kasa, ja sen ympärille kietaistu pellavakangas. Se toimii väliaikaisena sohvana, ja koirat erityisesti tykkäävät siinä istua. Lepakkotuoleissa kelpaa myös istuskella vallan hyvin.


Ikkunalaudalle on aseteltu erilaisia viherkasveja hienoihin ruukkuihin.


Saara ja hänen miehensä arvostavat kodin tavaroissa laatua. Saara ostaa paljon netin kautta tuotteita, ja haluaa aina varmistua tuotteiden aitoudesta. Yksi ostos oli esimerkiksi tämä metallinen Jieldé, josta sain kuulla erikoisen knoppitiedon. Tuo johdo nimittäin ei mene koko matkaa ylös asti lampun varren sisällä, vaan varsi on suunniteltu johtamaan sähköä itsessään.


Yksi tuore ostos kotona on tuo valkoinen String-hylly, joka valittiin sen keveyden takia. Se sopiikin huoneen nurkkaan kuin nenä päähän. Tiiliseinän Saara kaivoi itse esille ja jätti sen tarkoituksella vain pilkistämään. Hieno yksityiskohta, joka tuo lämpöä valkoisuuden keskelle.


Hyllylle on koottu kirjoja ja muita kauniita arjen esineitä.


Löytöjä Saara on tehnyt paljon myös roskalavoilta, ja esimerkiksi tämän rahin hän on itse päällystänyt Saana ja Ollin kankaalla.


Olohuoneen / ruokatilan seinä on maalattu tummanharmaaksi. Se kehystääkin mukavasti tilaa, jonka takaa kurkistaa  vaalea makkari. Tumma puinen vitriini on ostetty käytettynä, ja sen päällä taitaakin olla usein vaihtuva asetelma.


Kylpyhuoneessa on testissä uuden Grown alchemist -merkin saippua ja käsivoide. Tosi hyvän tuoksuisia, sellainen ihana raikas metsän tuoksu jäi käsiin. Sellaisissa vessoissa on aina ihan luksusta käydä, joissa on käsivoidetta tarjolla käsienpesun päätteeksi!


Keittiö ja ruokailutila on siis yhtä avointa tilaa olohuoneen kanssa, ja tuolla takana vasemmalla on eteinen sekä käynti vierashuoneeseen. Eteisen hienon kalanruoto-kuvioidun kaapin on nikkarorinut Saaran mies, mutta hämäryyden takia en saanut siitä oikein tämän parempia kuvia. Kaapin ylle on asetettu Iina Vuorivirran pyöreä peili. Olisipa meilläkin noin tyylikäs eteinen.

Keittiön kaapistoihin on valittu kaksi väriä, ja valkoinen yläosa jättää ilmavan tunnun. Keittiöfirmassa ihmeteltiin kun Saara halusi suuret laatikkovetimet myös kaappien oviin, mutta tyylistä ei tingitty. Pöytä on tehty huoneiston vanhasta ovesta ja tiilipalkki kaivettiin remontin yhteydessä esiin. Nuo tiiliyksityiskohdat tuovat kyllä ihanasti rosoa kämppään.


Astioina on paljon kotimaista designia ja kyllä Marimekon astioilta kelpasi salaattia syödä. Kiitos Saara vielä tästä kotikierroksesta, uskon että minun lisäkseni moni muukin saa tästä inspiraatiota! Hieno koti kerta kaikkiaan. Muistakaahan että Saaraa voi seurata myös Instagramissa nimellä @saara_hki.

39 kommenttia

  1. Todella kiva kämppä! Tykkään rosoisista yksityiskohdista sekä harmaan eri sävyistä, ne tekevät vaaleaan ja ihanan avaranoloisen asunnon todella persoonalliseksi. Tosi kotoisan näköistä!
    Sun blogissa on kyllä ihan parasta vaihtelevuus. Välillä saa kurkata toisten koteihin, kuulla mielenkiintoisista suunnittelijoista, seurata sun projekteja ja toki asuntosi jatkuvasti elävää sisustusta. Kiitos siitä!
    Yhtä asiaa piti tosin vielä kysyä. Nimittäin itselläni on tällä hetkellä kova työtuolin metsästys päällä, enkä oikein tiedä mistä aloittaa. Varaakaan ei ole liikaa joten ne kaikista ihanimmat tuolitklassikot saa samantien pudotettua pois pelistä.. :/ olisko sulla mitään vinkkejä tuolikaunokaisen etsintään? Toki myös aiemmista tähän liittyvissä postauksista on ollut jo vähän osviittaa.. Jokatapauksessa, kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaan eri sävyt on mun lempijuttuja myös :) Tuolla olikin tosi kotoisa tunnelma.

      Ihana kuulla kommenttia tästä mun blogistakin. Mä koitankin pitää mielenkiintoa yllä erilaisilla jutuilla ja on tosi kiva kuulla että se toimii! Kiitos paljon :)

      Tuoli hmmm.. Minkä tyylistä siis etsit? Mikä hintahaarukka? se auttais jo vähän pohdintaa!

      Poista
    2. Ensimmäisen kerran kun blogiisi törmäsin joitakin kuukausia takaperin tulikin luettua kerralla kaikki postaukset alusta loppuun ja aina yhtä jänskää on seurata mitä inspiroivaa seuraavaksi keksit :) Muutenkin olen vasta viimeaikoina tutustunut lähemmin sisustusblogien ihmeelliseen maailmaan, kumma juttu sinänsä kun estetiikka ja sisustus yleensä on aina olleet lähellä sydäntä.
      Siitä tuolista tosiaan.. Parasta olisi jos se timantti kävelisi vastaan kirpparilta ja pääsisi kunnostelemaan tuolinvanhusta mutta tarve sille perfect matchille olisi parin kuukauden sisään joten apua kaivataan. Väreistä ne perus harmaan sävyt ja viimeaikoina myös siniharmaa/vihreään taittava harmaa on alkaneet inspiroimaan. Tuntuu välillä että vaatimukset on vähän turhan korkeat sen oikean löytämiseksi :D Jokatapauksessa, pidän kovasti myös esimerkiksi sun työtuolin tyylistä, yksinkertaisuus, selkeät linjat ja puu materiaalina sytyttää (myös muumipapan tuoli on makee! Heh, hyvin hallussa suunnittelijat kun en muuten osaa kuvailla!)
      Hintahaarukka olisi about kahteensataan asti, tosin muutkin ehdotukset otetaan vastaan! Kiitos!

      Poista
    3. Kirpparilöytö olisi kyllä parasta, mutta eihän silloin tietenkään osu kohdalle kun koittaa etsiä jotain tiettyä! Mä en nyt tiedä miten tarkasti oot käyny läpi näitä tanskalaisia klassikkofirmoja, joilta löytyy takuuvarmoja tuoleja, mutta tässä linkkejä:

      http://www.muuto.com/collections/furniture/
      http://hay.dk/#/site/furniture/chairs
      http://www.normann-copenhagen.com/products?category=Furniture
      http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-tuolit-c-899_901.html

      Kahdellasadalla pitäisi just melkeen saada joku tällainen tuoli, mutta aika kovia hintojahan näistä pyydetään.. Itekin tykkään ehdottomasti puusta materiaalina, ja silloin kun tämä meidän tuoli oli uutuus ja Finnish design shopissa oli viime joulun aikaan -20% alessa kaikki, niin oli pakko klikata unelmatuoli kotiin. Mä ajattelin että yhteen kalliiseen tuoliin voi satsata, mutta jos ruokapöydän ääreen pitäis saada neljä tämän hintaista tuolia niin huhhuh.

      Esim HAY J104 -tuoli, HAYn Copenhague saippuakäsiteltynä pyökkinä, HAYn About a chair harmaa-tammena, Muuton Visu tai Normann Copenhagenin My chair vois olla hyviä vaihtoehtoja, jotka melkeen pysyy budjetissa. :)

      Poista
    4. Vau! Kiitos hurjan paljon vinkeistä. Juu, osaa onkin tullut katsottua jo sillä silmällä ja osa tulikin ihan uutena tuttavuutena! Yritä tässä nyt sitten päättää mikä olisi se paras vaihtoehto.. Ongelma muodostuu tietty jo siitäkin kun ei välttämättä pääse kokeilemaan, ettei kävisi yhtä ikävästi kun aiemmin mainitsit sun tuolia koskien. Mutta joka tapauksessa, eiköhän näistä joku suosikki voisi löytyä. Kiitos vielä vinkeistä, ihan kullan arvoisia :) linkkaan vaikka sitten tulosta (blogiini) kun se oikea on löytynyt :)

      Poista
  2. Moi Peeta! Oon seuraillu sun juttuja aina vanhasta blogista lähtien, ja voi jestas! Tää sun blogi on kyllä niin inspiroivaa ja kivaa settiä et huh! Pienenä kaipailuna esittäisin toiveen josko vähän naamakuvia ja vaatetustakin näkyis välillä :) Oot mahtava, jatka samaan malliin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla vanhoista lukijoista! Alkaa aina naurattaa ajatus että joku oikeesti on seuraillu sitä vanhaa blogia alusta alkaen... Siellä kun oli vaikka mitä hehee. Mutta joo mä oonkin ajatellut vähän tommosia tyylijutuja ujuttaa sekaan silloin tällöin, mutta se on toistaseks jäänyt vielä ajatuksen tasolle. Kiva kuitenkin kuulla että semmonen vois kiinnostaa :)

      Poista
  3. Tämä on kyllä äärimmäisen tyylikäs, persoonallinen ja tunnelmallisen hämyinen koti. Minun makuhermooni iskee täysillä.

    VastaaPoista
  4. Upea ja persoonallinen koti :) Varsinkin miellyttää tuo keittiön kiiltävien ovien ja viereisen tiiliseinän rosoisuuden kontrasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin ihana kontrasti, hyvä silmä materiaalien vaihtelulle Saaralla :)

      Poista
  5. Olen sanaton, kaikki asiat kohdallaan. Ja erityisesti keittiön kaapistot aivan upeat!
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihin minäkin kiinnitin huomion aikoinaan jossain Instakuvassa ja ihastelin.

      Poista
  6. Oi miten ihana toi vitriini! hienolta näyttää kyllä koti muutenkin :)

    VastaaPoista
  7. Ah, Saara ja Saaran koti <3 maailmassa on yhden blogin mentävä kolo, ya know what I´m sayin`! ;)

    VastaaPoista
  8. Ihanat ja tunnelmalliset kuvat vaikka kuvauspäiväksi sattui sateinen ja pimeä sunnuntai <3 Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudelleen :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla että tykkäät :) ja säkin oot tervetullut meille kyläilemään! Kutsutaan vaikka Carolina myös ja punotaan juonia hehee :)

      Poista
  9. Anteeksi, mutta pakko korjata: palkki on vaakasuuntainen rakenneosa ja pilari (kuten kuvassa) on pystysuuntainen. Muuten todella kaunis ja inspiroiva koti, kuten blogisikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, mä en oo niin tarkka tommosten sanojen kanssa mutta hyvä että muistutit. :) kiitos, kiva kuulla että tykkäät!

      Poista
  10. tää on kyllä mielettömän kaunis koti! oon aiemmin kattellut vaan instagramista, mutta kiva nähdä isompia ja laajempia kuvia. nyt tuli kova polte päivittää omaa kämppää, hehe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten tää oli kyllä onnistunut postaus jos tuli hinku sisustamiseen, jes! Teidän koti on kyllä myös niin ihana.

      Poista
  11. Tosi kiva kurkata toisen kotiin. Nice!
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  12. Kyllä kolahti nyt tämä koti, etenkin tiiliyksityiskohdat, vanha vitriini viinilaseineen ja keittiön kaapit pitkillä vetimillä! Olen muissakin blogeissa käynyt kummastelemassa, että mikä ihme miuhun on mennyt, kun harmaa eri sävyineen on alkanut näyttämään aivan tavattoman hyvältä! Ja samalla tosi kotoisalta :)

    VastaaPoista
  13. Ihania yksityiskohtia, tyylikästä rouheutta, mutta silti niin selkeää ♥

    VastaaPoista
  14. Kerrassaan mielettömän viehättävä koti!

    VastaaPoista
  15. Miten kaunista tuo harmaa voikaan olla - ei ollenkaan harmaata :)

    VastaaPoista
  16. Tuo tiiliseinä on ihana! Mietin voisiko tuon toteuttaa sisustustarralla. : ) Kaunis koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minun mielestäni aitous on tärkeintä, enkä ehkä lähtisi tarralla toteuttamaan kun ei sillä samaa fiilistä saa aikaiseksi, mutta joitakin ihan hyvännäköisiä tapetteja olen kyllä nähnyt.. vaatisi kyllä pientä selvitystyötä että mistä niitä saikaan. :)

      Tässä yksi aika samantyylinen kuin Saaran seinä
      http://ic.pics.livejournal.com/nicety/2147506/870359/870359_original.jpg

      Poista
  17. Tsiisus mikä kämppä! Todella hienoa jälkeä saatu kyllä aikaan!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall