Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SIMPLE DIY CHRISTMAS WREATHS

Askartelin rautalangan ja tavallisen langan avulla havun oksista pieniä havukransseja. Olen ihastunut tosi simppeliin tyyliin, mielestäni havut itsessään ovat niin kauniita että ne eivät paljoa koristeita kaipaa. Näistä lähtee ihana tuoksukin taivuttelun yhteydessä, joka tuo talvista tunnelmaa kotiin. Leikkasin siis havujen oksista pienempiä osioita ja kieputin vihreää rautalankaa havujen ympärille, ja liitin aina seuraavan pikku pätkän edellisen perään. Tosi nopeaa ja helppoa, ja näitä saa väänneltyä hyvään muotoon valmiinakin.


Vaikka nyt onkin vielä marraskuu,  niin aika äkkiä se joulu sieltä tulee taas. Tänä vuonna ehtii siis jopa päästä tunnelmaan kun aloittaa ajoissa. Lapsena joulu oli ihan lempijuttuni, kuuntelin joululevyä ja fiilistelin piirtämällä tonttuja. Me myös askarreltiin kotona paperista lumihiutaleita sekä tonttuhaitareita ja maalattiin ikkunaan sormiväreillä jouluinen maisema.


Pienet keraamiset tammenterhot ostin Nougatista. Olivat niin söpöjä etten voinut vastustaa..  Niitäkin voi ripustaa ihan itsekseen sinne tänne mielestäni, mutta terhot sopivat myös oivasti kranssien koristeeksi. Ostin tosiaan nipun havun oksia Stockalta, kun ne niin sopivasti osuivat kohdalle eikä kaupungissa viitsi ihan mistä tahansa puusta repiä oksia irti. Havun oksat eivät kovin pitkään kestä sisällä lämpimässä ja kuivassa ilmassa, joten tökkäsin pari oksaa vielä maljakkoon. Siitä ei kyllä tunnu olevan juurikaan apua. Tiesittekö että havun oksia pitäisi sumutella sisällä? Minäpä en tiennyt mutta nyt olen sumupullon kanssa juoksennellut ympäri kämppää näitä hoitamassa. Katsotaan miten kauan nämä säilyvät. Kaksi vein tuliaisiksi Hunajaiseen lauantaina, kun Riikka järjesti ihanan blogi-illan :)


Pitää askarrella lisää jos meinaavat tiputtaa havunsa ennen aikojaan. Muutenkin mielessä on monta ideaa, joten näitä juttuja tulee lisää vielä!


Eräänlaisen joulukuusenkin menin jo jouluhöyrähdyksissäni ostamaan, mulle iski joku paniikki että en enää myöhemmin saisi just semmoista kuin haluan, ja maksoin itseni kipeäksi siitä hahaha. Noh, siitä myös sitten toki oma postauksensa. Ruukku pitää vielä hommata ennen kun voin kuvata sitä. 


Mitenkäs teihin iskee näinkin yksinkertaiset koristukset?

13 kommenttia

  1. Kyllä iskee! Omaan kotiin en laittaisi, koska tämä näyttää viidakolta jo valmiiksi ja havut olisivat vain yksi lisä roinamereen, mutta näyttää aivan ihanalta teidän valkoista vasten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no mutta ainahan nyt johonkin väliin mahtuu pari pientä kranssia! ;) Ulko-oveen esim? Tosin meillä on ovi tungettu sen verran täyteen muuta härpäkettä että laitoin kranssin vain sisäpuolelle.. Voih olispa meillä jotain muutakin kuin valkoista seinää.

      Poista
  2. Juurikin noin...tykkääntykkään ja tykkään :) Kun on esillä vähän, pääsee juuri se olennainen ja tarkoitettu esille. Kaunista ja herkkää :)
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä juuri minäkin ajattelen. Toki olisi voinut ottaa vähän kauempaa kuvia että näkis miten nää asettuu ympäristöönsä mutta näistä nyt tuli tämmöisiä lähikuvia. Ehkä sitten myöhemmin lissää. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla että tykkäät. Sitten vaan omia askartelemaan :)

      Poista
  4. Taidanpa tehä samoin, on nimittäin nätit! :-)

    VastaaPoista
  5. So nice! Can't believe Christmas are just around the corner!

    VastaaPoista
  6. Thank you for being the inspiration for my 'Fir' Christmas trend! I'm just in love with this styling! So simple but effective

    http://dursk.blogspot.co.uk/2014/12/trend-christmas-2014_3.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh well I'm happy if this inspired you! :) I like your blog!

      Poista
  7. Great ideas here, thanks for sharing and happy Christmas and holidays to you and your loved ones.

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall