Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VINTAGE LAMP + SKULL





Tätä vanhaa tavaraa alkaa kertymään nurkkiin jo aika paljonkin, en vissiin enää hyvällä tahdollanikaan voisi kuvailla meidän sisustusta moderniksi. Ainakin puolet kamoista on käytettynä hankittua, ja hyvä niin. Uusimpia ihastuttavia hankintoja ovat nämä: vanha peuran kallo Habitaresta Götan antiikista sekä viime viikonlopun Tampereen reissulta mukaan tarttunut vintagevalaisimen jalka. Kalloahan tässä on tullut himoteltua jo jonkin aikaa, ja kolmellakympillä sain nyt oman pienen kalloseni hankittua. Se pitäisi vielä saada seinälle, mutta meneehän se koristeena ikkunalaudallakin. 
Lampun jalka sattui kohdalle Vintage Gardenissa, jossa ihastelin kaikkea kimaltavaa ja kolhiintunutta.. Täytyy myöntää että olen oikeasti varsinainen harakka, kaikki kiiltävä kutsuu. Samalla reissulla tuli nimittäin ostettua myös kultaisilla niiteillä kuorrutetut nahkahansikkaat, iih! Mutta patinoitunut kiiltävä on sisustuksessa aina se ihanin. Toimii mukavasti valkoisen kanssa. Heti kun näin tuon lampun jalan, ajattelin että siihen sopisi täydellisesti se timantin muotoinen hehkulamppu. Alkajaisiksi hommasin tuon edullisemman pyöreän, mutta kyllä tuo tulee vielä timanttiseen vaihtumaan, sanokaa minun sanoneen.

My latest vintage finds: a deer skull and a cute lamp. You know that diamond shaped bulb from Frama? At the moment when I saw this lamp stem I knew it would be the one. Well I don't have it quite yet, but it will replace the normal big bulb. Vintage lamp is pretty anyway, but will be even better! And I am on love with the skull also, I just have to get it on the wall. I'm thinking about the place above the golden vintage mirror (in the bedroom).

25 kommenttia

  1. Upeita hankintoja. Mäkin taidan olla harakaksi kääntymässä, ainakin jos katsoo niitä messinkisiä pieniä yksityiskohtia joita meidän makkariinkin on mm. alkanut ilmestymään.. Ja vintagelamppu myös meillä ykköslamppuna keikkuu, pian kaksin kappalein. Mummin peruja, mamorjalkaisia, joihin päivitin messinkiset lampunpidikkeet.. Ah tätä vanhan uudelleen ihastumista. Parasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuota messinkiä ja kuparia tosiaan näkyy nyt paljon :) Kunnon vintagelöydöt on tietysti niitä parhaita!

      Poista
  2. Voi hyvän tähden kun on kaunis kokonaisuus. Upeat löydöt. Tuo jalka on kyllä timanttinsa ansainnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta =) Kyllä ehdottomasti, timantti se tuleman pitää.

      Poista
  3. ihan sikaihania molemmat!! näyttää vierekkäin tosi hyvältä. aika kallis hinta noin pienelle kallolle kyllä :o mistä oot muuten hankkinut tuon ison, pyöreän hehkulampun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinno emmä tiedä onko kolmekymppiä nyt niin paha, edullisin mihin mä oon törmännyt. :) Kirppiksillä ei oo lykästäny noiden kallojen / sarvien suhteen harmi kyllä. Toi hehkulamppu on ihan Clas Ohlsonilta!

      Poista
  4. Love the lamp, look fantastic!

    X

    VastaaPoista
  5. Sulla on kyllä silmää ja tyyliä! Oon saanu tosi paljon inspiraatiota sisustusjuttuihin tästä blogista, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vautsi, mahtavaa kuulla. Kiitos kovasti! Mitäs sisustusjuttuja sä oot sitten inspiroitunu tekemään? :)

      Poista
  6. Mä joskus sun innoittamana tilasin ton diamond lampun, mutta voi veljet, ei mulla oo mitään käyttöä sille.. tuolla se on useemman kuukauden nököttänyt vaatehuoneen hyllyllä. Että jos haluat ostaa sen pois, ömm, vaikka 25eurolla 33euron sijaan, niin hihkase.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsi, olenko mä innostanut turhaan hankintaan. Pahoittelut :D Kiitos kovasti tarjouksesta mutta mulla on jo muita suunnitelmia sen lampun suhteen. :) Ehkä joku muu täällä olis kiinnostunut?

      Poista
    2. Hahah joo, mulle tuli hirveet "PAKKO SAADA" - fibat siitä ja sit tein tyhmän hankinnan. Noh, ei se onneks miksään mee hetkeään odotellessa. :D Eiköhän se vielä joskus esille pääse!

      Poista
  7. upean näköinen valaisin jo tolla pyöreälläkin lampulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sekin hauska joo :) Mutta moninkertaisesti hienompi varmasti sitten timanttisen kanssa hih.

      Poista
  8. Uu, miten soma kallo ja jalka! Kuulostaa hassulta sanoa kalloa somaksi.. Mulla on nykyään siinä vanhassa messinkijalassa se Framan diamond niinkun kanssa suunnittelinkin ja hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, se on varmasti hieno! Enpä muistanutkaan että sulla oli samat suunnitelmat :) Noi vanhat messingin väriset lamput ilmeisesti oikein huutaa sitä Framan lamppua! Voin kuvitella että on hieno, laitas kuvaa vaikka instagramiin tai blogiin niin näkis? :)

      Poista
  9. Ääää siisti toi valaisimen jalaka ja timantti sopii kyllä siihe ku nenä päähän sitte! Nyt alko kummittelee taas mielessä ne muoviset/posliiniset sarvet....mmmm..

    you little charmer

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiäkös sinä jostain askartelet semmoset sarvet vaikka ihan ite ;D Ku oot niin näppärä. Joo toi lampun jalka oli niin orpo tollasena, mutta silti niin symppis että oli pakka napata mukaan.

      Poista
  10. Toi kallo on aivan mielettömän makea. Ja koko tää blogi, sun valokuvat on mun mielestä aivan tosi kauniita. En oo täällä käynyt aikoihin, mutta nyt taas nostin lukulistalle, kun perkasin vanhat pois ja nostin uudet freshit tilalle. Upeita juttuja, ja paljon onnea blogimedian jutusta! Oot sen ansainnut. (:

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall