Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FAUX SKULLS WFT
Peuran sarvien ja muiden eläinten pääkallojen lisääntyessä sisustusblogien kuva-albumeissa on eräs yritys keksinyt eläinystävällisen vaihtoehdon. Nyt saa biisonin pääkallon seinälle vaikka kultaiseksi maalattuna, tai valkoisen keraamisen peuran pään. Oma suosikkini tämän nettikaupan valikoimasta ovat nuo ensimmäisen kuvan nysät sarvet. Kiitokset pääkallokaupan bongaamisesta kuuluu Pupulandian Jennille, joka kirjoitteli näistä blogiinsa pari päivää sitten. Hän oli iskenyt silmänsä mintunvihreään peuraan, jonka sarvet oli kuorrutettu glitterillä. Itse ehkä lähtisin hieman hillitymmälle linjalle, joku näistä sopisi aika hyvin meidän makkariin kultakehyksisen peilin päälle. 

Tosin täytyy myöntää että toivon silti törmääväni kirppiksellä oikeisiin sarviin hieman huokemalla hinnalla...

12 kommenttia

 1. Rompetorit on ainakin hyviä paikkoja bongailla sarvia, kun ihmiset raahaavat autollisen ties mitä roinaa. Itse löysin näin jokunen vuosi takaperin 20 vuotta vanhat poron sarvet puoli-ilmaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän sitä löytäisi rompetorin? Kirppiksillä koitan kyllä kierrellä aina kun ehdin :)

   Poista
 2. Noi ekat on metsäkauriin sarvet ihan selkeesti! Siisti idea ja kiva ettei oo oikeista päistä revitty. Lyhyen lämmittelyn jälkeen alan nyt todella innostua tästä uudesta blogista! RIP CNB.

  ALL TALK NO SENSE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hitaasti lämpeevää sorttia ;) No kivaa että tää blogi silti kiinnostaa! Ja joo noi ekat on kyllä hienoimmat ehdottomasti.

   Poista
 3. "Eläinystävälliset"? Ei kai nyt kukaan ole niin tollo että tappaa eläimen saadakseen sen pään seinälle :DDD Ei niitä sen takia täytetä. Mistä noi valmistetaan? Muovista? Hei, sehän onkin ympäristöystävällisin valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se nyt läinystävällisempää käyttää keramiikkaa kuin oikeaa eläintä =)

   Poista
  2. Kyllä vaan aika monikin on niin tollo, valitettavasti. F.ex googlailehan big five. Mutta niin, Omaan silmääni sekä oikeat että keraamiset elukanpäät on liian creepyjä :D

   Poista
 4. miulla ois siulle postausidea!ootko ikinä aatellu sellasta 'linkkaa sisustuksesi' et lukijat vois laittaa kuviaan siustuksestaan sulle, josta sit vaikka postaisit kiinnostavimmat (=eli lukijat, ja sinäkin tietty, vois saada inspistä) mietin kun sulla oli cool n boredin aikaan se yksiön video juttu, ja taisit esitellä pari ystäväskin kämppää =) Voi tietty kuullostaa tosi huonolta idealta, mut tuli vaan mieleen:--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on mulla suunnitelmissa käydä kuvaamassa kavereiden asuntoja, mutta aikataulujen sumpliminen on aina vähän hankalaa kun sen pitäis olla päiväisaikaan kun on valoisaa.. :) Eli semmoisia juttuja on kyllä tulossa. Hauska idea kyllä, pistetään korvan taakse!

   Poista
 5. minkä takia ne pitää olla just jotkut eläimen sarvet siellä seinällä, miksei joku muu esine? mä en todellakaan tarkoita tätä pahalla, blogisi on suosikkini ja varmaan yksi inspiroivimmista mitä on, mutta tätä sarvi-villitystä en vaan tajua. vaikka kuinka olisi kipsiä ja eläinystävälliset, niin kyllä ne musta silti on sellainen julmuuden symboli, etten tykkäisi olla tilassa jossa ne on seinällä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska sarvet nyt vaan on siistejä. Onhan noita muitakin esineitä, kuten tauluja ja hyllyjä ja ties mitä, mutta en mä pidä sarviakaan kovin pahana juttuna. :) Yleensähän ne on suomessa ainakin ihan metsästysmuisto, enkä ole itse niin herkkä metsästyksen suhteen.

   Poista
 6. Mua kiehtoo kallot sisustuksessa ja taiteessa. Tässä mun taidetta jos jotain kiinnostaa aihe ja tyyli http://instagram.com/amazingskull

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall