Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KEVÄÄN LEMPPAREITAKaupallisessa yhteistyössä Kauppakeskus Lanternan ja Suomen blogimedian kanssa

Kevään lempparijuttuja top 3: vaaleanpunainen, viherkasvit ja kaverit! Nämä yhdistyivät lauantaina, kun vein hyvän ystäväni seikkailulle Lanternaan ja kukkakauppaan. Hän tykkää käydä "seikkailuilla" esim Lidlissä, kierrätyskeskuksessa tai missä vaan arkisessa paikassa. :D Ihailen hänen kykyään innostua kaikesta hupsusta, kuten K-kauppiaista ja corgeista. Kaikesta tulee vähän erikoisempaa, kun sitä kutsuu seikkailuksi! Yleensä hän on hakenut minut mukaan seikkailuille, mutta nyt päätin että on minun vuoroni.


Kävin hakemassa töistä auton lainaan, kurvasin hakemaan kaverin kyytiin ja ajelimme Lanternaan sisutusshoppailemaan. Sisustustamiseen erikoistunut kauppakeskus sisältää monia liikkeitä, joista löytää kaiken tarpeellisen kotiin. Tällä kertaa ideanamme oli poimia kevään sisustustrendejä kuvauslainaan. Ihan ekana kävimme Lundiassa, jossa saimme idean että kuvataankin kaverini kotona koska hän on juuri viikko sitten ostanut tuollaisen mustan Lundian hyllyn, ja mietti että millä lailla sen sisustaisi. Sattuipa sopivasti, ehkäpä stailaukseni antaisi jotain ideoita hänelle! Tuo musta Classic-hylly on myös oma lempparini, joten erittäin mielelläni toteutin kuvaukset kaverin luona. Puhumattakaan tuosta täydellisestä betoniseinästä, joka kruunaa sisustuksen!


Vepsäläisestä löytyi ihana Artekin peili, joka sopii loistavasti yksittäisten lempiesineiden korostamiseen. Myös tuo IHANA vaaleanpunainen matto löytyi Vepsäläiseltä. Melkein teki mieli luanstaa se kotiin, mutta meille ei mahdu yhtään enempää mattoja, niitä on nytkin liikaa säilössä.


Seuraavaksi kävimme Jyskissä, joka osoittautui reissun yllättäjäksi. Olen töiden puitteissa huomannut että Jyskistä löytyy tosi edullisesti kaikenlaista kivaa sisustustavaraa, joita käytämme Bo:n stailauksissa, joten halusin esitellä Jyskin maailman myös kaverilleni. Sieltä löytyi vaikka mitä ihanaa: rottinkikoreja, terrazzo-kuvioinen suihkuverho ja tyyny, keraamisia purkkeja ja astioita, kiva musta metallinen pyöreä terassipöytä ja listaa voisi vain jatkaa! Kävin sieltä vielä nappaamassa kuvauslainoja palauttaessani meillekin kotiin uuden suihkuverhon palmunlehti-kuosilla.Lopuksi löysimme vielä K-raudasta juuri sopivan ison kukkaruukun, joita siellä oli useassa eri koossa ja mallissa. Halusin pysytellä aika raikkaassa ja vaaleassa beigen /vaaleanpunaisen värimaailmassa, mutta musta hylly tuo ihanasti ryhtiä ja kontrastia kesäisille sävyille. 

Ps. Tsekkaa myös Moderni Puutalo -blogista millaisia löytöjä Mervi teki Lanternasta samaisen yhteistyön puitteissa.

www.lanterna.fi

LUNDIA
Musta hylly

JYSK
Iso kori lattialla
Musta kynttilänjalka
Tyyny
Keraamiset astiat

VEPSÄLÄINEN
Matto
Vaaleanpunainen kulho
Artekin peili

K-RAUTA
Ruukku lattialla

KUVAUSREKVISIITTAA
Kirkas maljakko
Byron kynttilä
Parfyymi
Origins voide
Kinfolkin kirja
Kasvit
Kaktuksen ruukku

1 kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall