Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2017 PLANNER


Mietiskelin syksyllä jo ajoissa että minkähän kalenterin sitä hommaisi ensi vuodelle, ja kaunein kalenteri osui silmään Instagramissa Sasha Kretovan sivulla. Pohdintani ei mennyt kuuroille korville, ja ilahduin kovasti kun joulukuun viides päivä sain poikaystävältäni kyseisen kalenterin lahjaksi! Ja vieläpä juuri siinä isommassa koossa, jota olinkin miettinyt.


Kaunis taitto ja simppelit sivut miellyttävät silmää, ja A5-kokoiseen kalenteriin mahtuu hyvin kirjoittamaan muistiinpanoja. Tykkään siitä että koko viikon näkee yhdellä silmäyksellä.Sasha Kretova tekee kalenterit ja muut kauniit vihkonsa käsin Helsingissä.Kirjoitan mieluiten menot ja työjutut edelleen paperiseen kalenteriin, vaikka koneella olisi varmaan helpompi pitää kirjaa menoista. Luulen että tämä kalenteri saa jäädä kotiin pöytäkalenteriksi, jotta se ei mene rikki laukussa.Tämän vuoden hyvin palvellut Marjolein Delhaasin hopeakirjaiminen kalenteri oli sekin ihana, ja seuraavan vuoden kalenteriversiot näyttävät myös hyviltä, mutta nyt sitten kokeillaan toista! :)

4 kommenttia

 1. Hei! Saanko kysyä, millainen fiilis kys. kalenterista on muodostunut kohta vuoden käytön jälkeen? Harkitsen vuoden 2018 kalenterin ostamista, mutta layoutin käytännöllisyys vähän mietityttää. Onko kalenterissa kuukausinäkymää? Nettisivuilla näkyy vuosi- ja viikkonäkymät. Entä vapaata tilaa muistiinpanoille? Ja onko säilynyt ehjänä? Arvostaisin mielipidettäsi kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tottakai saa kysellä, ja itseasiassa otin juuri uusia kuvia kahdesta ensi vuoden kalenterista joista teen pian postauksen! :) Tämä kalenteri on ollut hyvä, mutta ensi vuodeksi ajattelin itse pienemmän version jotta se kulkisi mukana kätevämmin laukussa. Siinä ei ole kuukausinäkymää, joka tietysti olisi kätevä. Käytän itse lähinnä puhelimen kalenteria ja tämä on sitten enimmäkseen semmoinen fiilistelyjuttu. Kalenterin lopussa on neljä tyhjää sivua muistiinpanoille. Mutta tässä isommassa kalenterissa on hyvin sivuillakin tilaa muistiinpanoille. Tietenkin tämä on tämän vuoden malli, joten en ole varma millaisia muutoksia seuraavalle vuodelle on tehty, jos on.

   Poista
 2. Jes! Kiitos näistä vastauksista! Etsin esteettistä, luovuuteen inspiroivaa ja käytännöllistä kalenteria lahjaksi äidilleni (joka nyt toivottavasti ei lue tätä..) Ehkä tässä voisi olla sopiva keskitie. Jään ilolla odottamaan tulevaa kalenteripostaustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sanoisin että tämä täyttää nuo toiveet, ainakin minun näkökulmastani :) Sitten varmaan se isompi koko varsinkin on parempi! Uusi kalenteripostaus on julkaistu keskiviikkona, sieltä löytyy uusimpana :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall