Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SPRING FEELING


Aah, tuntuu tällä hetkellä vähän vaikealta tämä  blogin päivitys. Mitäs kertoisin. Ihanat eukalyptukset ovat jo valitettavasti kuivuneet, mutta tässä vielä pari fiilistelykuvaa kimpusta. Eka kuva on vähän tarkoituksella tuommoinen sumea, tosi taiteellista jne. Tänään pidettiin kuvauspäivä meillä kotona, piti ikuistaa tämä kämppä vielä ennen muuttoa, ja ehkäpä tulette näkemään kuvat jossain lehdessä tulevaisuudessa.

Nyt voisitte esittää postaustoiveita, jos vaikka saisin vähän inspistä teiltä?

29 kommenttia

 1. oih, sun hiukset on vaan niin kauniit :)!

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniita kuvia! Postaustoiveista ekana tuli mieleen kuvasarjat ja tarinat muiden kodeista. Ne on aina tosi mielenkiintoisia! Toki ne on vähän eri juttu toteuttaa vs. muut postaukset. Mutta silloin tällöin mausteena muiden postausten sekaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitti, kiva kuulla! Joo muiden kodeista onkin kiva tehdä postauksia, mutta se on tosiaan aina ihan oma keissinsä... Pitää suostutella joku kaveri kotikuvauksiin, odotella, koittaa saadat aikataulut natsaamaan, sopiva valo kuauspäivälle jne. Sanotaan että seuraava kohde on jo työn alla. :)

   Poista
 3. Haleja Peetuska! Tää vuodenaika on vähän hankala ja sulla on nyt vielä niin paljon muutostakin... Käy jossain muutamassa kahvilassa kuvaamassa Stadia meille tai tee sellainen Oma lempparipaikka-postaus. Olis kiva nähä missä tykkäät pysähtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo kiitos, virtuaalihaleja takas! On tää kyllä nyt vähän stressaavaa aikaa, mitäpä sitä kieltämään. Mmm joo tollaisia postauksia pitäisi kyllä tehdä, niitä tein ennen enemmän. Olis mulla jotain kuvia kyllä varastossa mutta sitten jotenkin en olekaan kelpuuttanut niitä kuvia blogiin asti. Voiskin vähän kaivella arkistoja :-)

   Poista
 4. Joo muiden kodeista postauksia, vaikka toisten blogistien! Tietty sisustusblogistien kodit nyt näkyy muutenkin, mutta sulla on niin hieno kuvaustyyli niin erikuvakulmat on aina hauska nähdä! Tai sit ihan lifestyle tai muotiblogien koteja, niistä näkyy aina vilauksia mut ois makee jos niistä sais vaikka juttusarjan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sellaisia mä koitan aina silloin tällöin saada kuvattua, mutta kotijutuissa on aina omat haasteensa ja toisaalta jos kuvat onnistuu hyvin niin myyn niitä sitten mieluummin lehteen. :) Mietin itseasiassa että voisin tehdä sellaisia pienimuotoisempia kuvauksia muiden nurkissa, eihän sitä aina tarvitse koko kodin kuitenkaan näkyä. Nyt taas kun alkaa olemaan valoisaa niin kuvaaminen onnistuu paremmin!

   Poista
 5. Kuule ei hätää, vaikka nyt ei inspais. Kyllä kohta lähtee taas, kun pääset uuteen kotiin. Hauska nähdä, miltä siellä sitten näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin, nyt on vähän ollut muuta mielen päällä. Mutta vähän kurjaa että blogi on nyt ihan päässyt kuolemaan, vaikka välillä onkin aiheita mielessä niin jotenkin se toteutus on sitten jäänyt ontumaan. Kyllä tää tästä vielä!

   Poista
 6. kyllä vaan muitteen kodit kehiin! koita jaksaa, kevät tulee vauhdilla ja muutokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaa semmonen helpommin sanottu kuin tehty - juttuaihe :D Niitä kyllä kovasti aina toivotaan, ja toki ymmärrän että uudet nurkat aina kiinnostaa. Mutta joo, koitan saada muiden koteja kameran eteen aina kun mahdollista! Ja joo, kiitos tsempistä, olis kyllä mukava löytää se uusi koti.

   Poista
 7. Muutamia toiveita: Miten minusta tuli minä sisustustajana, eli kasvutarinasi sisustusmieltymysten suhteen ja kenties tulevaisuuden suuntaa? Ravintoloista sisustuskuvia. Vuoden sisään Helsinkiin on avattu aika monta mielenkiintoista ravintolaa, joissa ei ole itse ehtinyt käydä. Mutta joiden sisustus on säväyttänyt mitä nyt pari kuvaa on nähnyt. Entäs onko mitään työprojektia, jonka toteutusta voisit tallentaa vaikkapa videolle? Onkos Köpiksestä jäänyt jotakin julkaisematta? Se vasta on inspiraation kehto! Hyvää kevään odotusta sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyviä ideoita kaikki. :) Ravintoloista ja kahviloista tosiaan haluaisin tehdä enemmän postauksia, ja nyt kun on taas valoa niin toteutuskin onnistuisi paremmin. Niissä vaan tulee käytyä usein iltaisin, ja inhoan keinovalossa otettua kuvia.. Mutta joo, täytyy alkaa kantamaan kameraa useammin mukana, nykyään noi tuollaiset paikat tulee vain ikuisestettua helposti Instagramiin. Videohommia en oikein ole ottanut vielä haltuun, vaikka se olisi myös mielessä! Köpisjuttuja kyllä olisi julkaisematta, ihan totta. Ja ihanaa kevättä sulle myös :)

   Poista
 8. Hei, ootko tsekannu facebookin ryhmää "vuokra-asunnot helsinki" ?! Sieltä vois kans löytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitoin sinne itekin ilmoituksen ja vahtaan muiden laittamia jatkuvasti.. :)

   Poista
 9. Hyvää ystävänpäivää ja voimia varjoisampiin päiviin! Varjon vieressä on aina valo, sitä kohti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos, sulle kans vähän myöhässä hyvää ystävänpäivää :) Mä oon ihan ookoo, en menis puhumaan varjoisista päivistä. Älkääpä huoliko! Mutta lisääntyvä valo ja kevät kyllä piristävät kummasti.

   Poista
 10. Hei,

  hyppää hetkeksi sivuun ja tee koirapostaus! Miten sinä ja Lulu löysitte toisenne, millaisia olivat pentuvuodet, kommelluksia, miten koiran läsnäolo täytyy ottaa huomioon asumisessa ja sisustuksessa....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirasta ja sen huomioon ottamisesta sisustamisessa olenkin tehnyt postauksen joskus, mutta ihan noin radikaalisti en lähtisi sisustusaiheesta sivuun vaikka aihe olisikin toki kiva :) Jotain uutta aiheesta kyllä varmasti voisin silti keksiä, kiitos ideasta!

   http://rawdesignblog.blogspot.fi/2014/01/koira-sisustus.html

   Poista
 11. Kerro, mistä blogeista, nettisaiteilta ja lehdistä ammennat inspiraatiota :) Tuntuu, että osaat olla askeleen edellä!

  Ja voimia muutosten keskelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinkin jonkun tuommoisen inspiraation ammennus -postauksen tehdä, kiva idea :) Vaikka sitä onkin ehkä itse vaikea eritellä.. Hmm ja kiitos tsempistä!

   Poista
 12. Sulla oli vanhassa blogissa sellanen opas Hesan pienistä sisustusliikkeistä, voisko sellasen saada tänne päivitettynä? Ja sit ylipäätään jos jaksat, niin uusien ja vanhojenkin pienten liikkeiden kuvaaminen ja fiilistely täällä ois jeba! Ja sit ekstrana kiinnostais kans sellanen katsaus, mistä oot sisustajana tähän tullu, miltä näytti sun lapsudenkodissa, miltä ekassa omassa kodissa, millon graafisuus ja värittömyys tuli kuvioihin ja ennen kaikkea miks, muistan et teidän edellinenkin kämppä oli kaaaaaukana tästä nykyisestä, mikä toki opiskelubudjetilla on ymmärrettävää! Mut mistä uudet linjaukset, trendeistä vai omasta muutoksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se sisustusliike-postaus onkin ollut mielessä ja työn alla siitä lähtien ku tän uuden blogin perustin, hehheh. :D Ongelmana vain se, että haluaisin kaikkialta tuoreet kuvat mutta sellaista kuvausrundia ei ole tullut tehtyä. Ehkä siinä voisi olla kuvat vain osasta liikkeitä, niin pysyisi pituuskin kohtuullisena..

   Heh toi kuulostaa silleen visuaalisesti ihan kauhealta, että laittaisin kuvia vanhoista kämpistä kun ne on ollut niin rumia..! Hauska idea toki, mutta muutenkin kuvia ei kaikkialta edes löydy. En itseasiassa kuvailis mun sisustustyyliä graafiseks, kun tykkään kuitenkin käyttää murrettuja sävyjä ja käytettyä sekä kulunutta tavaraa. Ainakin pyrkimyksissä olisi sellainen rennon boheemi, vaikkakin suht väritön, kokonaisuus. :) Jotain pohdintaa tähän liittyen voisin kyllä ainakin koittaa väkertää.

   Poista
 13. Voi mikä blogi sulla onkaan! Aivan upeita kuvia, mahtavaa persoonallista sisustamista. Tästä jos jostain saa inspiraatiota! :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall