Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KITZEN


Ai että, näissä kuvissa kyllä silmä lepää. Ihanaa minimalistista tyyliä keittiöön kotimaiselta Kitzeniltä, joiden kuvat on stailannut taitava Anna Pirkola. Voisin hyvin kuvitella että omaan asuntooni remppaisin tuollaisen mustan keittiön, siihen betonilattian ja betonista valetun saarekkeen viereen. Seinän kokoiset kaapistot tekevät kokonaisuudesta yhtä rauhallisen, kuin ilman yläkaapistoja toteutetut.  


Täytyy kyllä sanoa että on vähän tuskaisaa katsella noita vuokrakämppiä kun niissä on niin usein oikeasti ihan kamalat keittiöt. En tietenkään vaadi mitään tällaista, mutta jos nyt edes olis suht siisti valkoinen keittiö, niin se olisi jo lottovoitto... Eli juu, kämppä edelleen hakusessa. Vajaa kaksi viikkoa aikaa, hehheh mikäs kiire tässä. Kaikki keinot on jo käytössä, seuraavaksi pitänee sitten alkaa tinkimään jostain vaatimuksista. Laminaattilattia, here I come (pls ei). Jätetään siis nämä kuvat hautumaan haavekansioon tällä erää.

Kuvat Kitzen

13 kommenttia

 1. Mä kävin just vähän aikaa sitten tutustumassa Turun Kitzeniin, tänne on siis tullut myös uusi myymälä. Nuo keittiöt ovat ihan omaa luokkaansa! Vaikka aika hintava vaihtoehto onkin, niin minusta hinta on hyvin perusteltu. Muilta keittiövalmistajilta ei vastaavia ratkaisuja saa. Toivottavasti löydät kivan asunnon vielä! Kivoja vuokra-asuntoja taitaa olla aika mahdoton kyllä löytää. Helsingissä niissä on varmaan vielä kovempi kilpailu, kun täällä Turussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä kävit, hyvä kuulla että ovat yhtä hyviä kuin miltä kuvissa näyttävät. Ite en oo vielä kerinny käymään paikan päällä niitä ihailemassa..

   Arvaas mitä, tänään sain kämpän :)

   Poista
 2. No nyt voin ehkä lohduttaa sinua, sillä mieheni sanoi minulle jotain todella nerokasta. Itse haaveilen hyvistä pinnoista kotona, mutta koska asumme vuokralla (ja muutto kohta edessä) niin en tietenkään saa mitä haluan. Olen innokas sisustaja, joka päivä mietin uusia ideoita ja seuraan blogeja ja lehtiä. Tulevassa asunnossa on huonohkot pinnat, mutta meidän kaikki tavarat ovat tosi ihania ja huolella valittu. Ne myös asetellaan huolella kotiin. Ja loppuja korjaillaan sen verran mitä voidaan. Ja nyt taustatiedoista mieheni nerokkaaseen lausahdukseen: "jos saat vuokrakämpässä kaiken niin sittenhän sinulla ei ole enää mitään mistä haaveilla omaan kotiin". Toivottavasti auttaa sinuakin! :) PS. Haaveilen laminaattilattioista (tummanruskeana!!), koska tiedän että tummanruskeaksi patsattuja saati lankkulattioita ei ole joka nurkan takana.... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, no siitä nyt ei olisi pienintäkään pelkoa että saisi vuokrakämpässä kaiken mitä tahtoisi :) Ja kyllä lankkulattia on ihan mahdollinen, älä nyt siitä haaveesta ainakaan etukäteen luovu! Mä löysin tänään vuokrakämpän, jossa on aika sama meininki ku tässä meidän nykyisessä. En joutunut taipumaan laminaattiin heh.

   Poista
 3. Liputan kyllä täysin kahdessa tasossa olevien kaapistoiden puolesta. Meillä on sekä keittiössä että kodinhoitohuoneessa ensimmäisen kuvan mukaiset kaapistot. Toimivat älyttömän hyvin ja on erilainen mitä muilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on varmasti tosi toimivat ja komeat! Kelpais mullekin :)

   Poista
 4. Mitä vikaa laminaattilattiassa on? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en vaan tykkää laminaattilattiasta, se on liian muovinen mun makuun. Varsinkin vanhoissa taloissa, joita ite nimenomaan fiilaan. En nyt tietenkään sano etteikö se jossain toimisi tosi hyvin. Ja mistä nyt kukin pitää!

   Poista
 5. Näitä ihastelin kyllä todella pitkään keittiövalintaamme tehdessä. Uskomattoman tyylikkäitä! Tsemppiä asunnonhakuun - kyllä se vielä sieltä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmasti vaikea valinta, mutta Kvik on varmasti myös tosi hyvä! Niitä on myös tullut ihasteltua. :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall