Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FRUITS



Tänään herkuteltiin hedelmillä. Pääsipä Gumbostrandista saatu pieni puukipponenkin käyttöön, kun Mark oli tuonut kaupasta pieniä kuivattujen hedelmien palasia pussillisen. Ovat muuten yllättävän hyviä! Semmoiset isot aprikoosiknöllit on vaan ällöjä, mutta noi oli just jees. Vaan eivätpä tuoreita hedelmiä päihittäneet silti. Ja tunnustettakoon, että kyllä tässä on donitsiakin syöty tänään, ettei vaan liian terveelliseksi menisi hehhee. Tällä hetkellä liedellä porisee herkullinen linssikeitto. Tämä sunnuntai on ollut siivoamista, ulkoilua ja ruuan laittamista. Olenpa aika varma, että jos joskus äidiksi rupean niin ei siinä paljoa muuta ehdi tekemään kuin touhuamaan siivoamisen, ruuan laiton ja lasten paimentamisen välillä. Mutta älkää nyt kuvitelko että täällä suunniteltais lapsien tekemistä! Se ajatus nyt vaan tuli jostain.

Illanjatkoja :--)

12 kommenttia

  1. Herkullisen näköisiä kuvia!

    VastaaPoista
  2. Hihihi äiti Peeta! Ihanalta näyttää hetelmäkuvat :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo apua en tiedä mitä mä nyt taas selitän täällä :D Jotain lapsijuttuja.

      Poista
  3. Täälläkin on syöty tosi paljon hedelmiä, ne ovat tulleet ja korvanneet vehnäiset ja sokeriset välipalat :)

    Ps. Juu, omalle elämälle ei ole aikaa kun kakara tulee maailmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi kyllä itsekin korvata hedelmillä kaikki herkut, koska hedelmät on kuitenkin niin hyviä! itellä on kauhee tapa aina vetää karkkia, ääh.. Ja haha voin kuvitella kuinka oma aika katoaa, koiraankin saa kulutettua hyvin aikaa!

      Poista
  4. Hehe, sitähän se äitinä oleminen juurikin on. Täällä on tosin tänään rempattu tulevaa kotia ja 1v oli jopa mukana remppakämpällä. En tiedä miten mutta jotenkin me saatiin siellä jotain aikaiseksikin. Nyt pauhaa pyykkikone ja astianpesukone.

    -Tintti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, no hyvinhän se sitten sujui! Pitää vaan mennä ja touhuta, eikä linnottautua kotiin lapsen takia.. :) Ja mulla kun tota siivoamista, koiran paimentamista ja ruuan laittoa on sen verran paljon muutenkin etten kyllä hetkeen halua omasta ajasta luopua! :--)

      Poista
  5. Nams ja kaunista! Ruoka maistuukin aina sata kertaa paremmalta, kun näkee vaivan kattaa/asetella se silmää miellyttävällä tavalla. Ja mm. vihreät marmelaadikuulat ei maistu muulloin kuin kristallikulhosta napsittuna :) /Bianca**

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä olen! Mutta ooh, oon aina vetäny virheät kuulat suoraan rasiasta. Pitää kyllä ens jouluna pistää nätisti nekin esille kun pääsee ensimmäistä kertaa laittelemaan omaan kotiin joulua! :) <3

      Poista
  6. huh huh, tän postauksen innottamana söin 2 banaania ja pussillisen cashew pähkinöitä!
    oon ihan rakastunu tähän sun sisustus blogiin. cool n boredin vanha lukija siis kyseessä. ;)
    onnea ja pitkää ikää tälle uutukaiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä! :) Voi kun kivaa kuulla että tykkäät tästä, ihana kommentti :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall