Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STUDIO ROSCOEN JOULUMARKET


Käpylässä Studio Roscoen tiloissa on nyt joulukuun puoliväliin saakka Joulumarket ja kahvila pop up, johon on kerätty joulun kauneimmat lahjat kokoon sisustuksen ystäville. Kävin eilen heti marketin avajaispäivänä fiilistelemässä tunnelmaa, ja joulukuinen aurinkokin päätti osua paikalle jääkylmää ja tuulista lauantaita piristämään. Riikka Kantinkosken pettämättömällä tyylitajulla ei voi saada aikaan muuta kuin täydellistä jälkeä, joten oli pakko napata kamera mukaan josko saisin jotain kivoja kuvia muistoksi. Ja hyvin sattui!


Riikka oli pyytänyt keraamikko Laura Itkosta tekemään juuri tätä varten kustomoituja astioita, ja tuo iso lautanen jäi kyllä kaivelemaan mieleeni. Ehkä vielä käyn sen ostamassa, ovat sen verran kauniita ja ajattomia.


Valikoimassa on mm. luonnonkosmetiikkaa Austin Austin Organicilta ja Guy Morgan Apothecarylta, kuivakukkakimppuja, Framan käsisaippuoita ja hyllyjä, teetä paria eri laatua, Dream Cozyn kirjoja, Midnattin pussilakanoita sekä kalentereita. Loput kannattaa tietysti selvittää itse paikan päällä!


Iloksemme Luoto Cosmetics pääsi myös mukaan, kannattaa siis mennä hypistelemään jos Luodon saippuat ovat jääneet mieleesi mutta haluaisit päästä tuoksuttelemaan niitä livenä ennen ostopäätöstä. Riikka valitsi myyntiin kaksi saippuaamme: Teepuu-hiilen sekä Kehäkukan. Olemme ylpeitä miten upeaan seuraan saippuamme pääsivät!Teresä Välimäki pitää pop up kahvilaa marketin yhteydessä, ja ainakin nauttimani chai latte oli oikein herkullinen.

Ostin kotiin Framan käsisaippuan aiemmin hankkimani käsivoiteen seuraksi lavuaarin reunalle. Mukaan lähti myös ekassa kuvassa näkyvä Guy Morganin jauhemainen Himalayan salt -kasvonaamio, joka on pakattu kauniiseen lasipurkkiin.Väinälönkatu 2


2 kommenttia

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall