Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SPRING BREAK IN AMSTERDAM


Käytiin tuossa pienellä viikonloppureissulla Amsterdamissa poikaystäväni kanssa. Tässä muutamia fiilistelykuvia keväisestä kaupungista, joskin huomaan että kamerani etsiytyy edelleenkin mieluiten tummanpuhuviin kohteisiin aurinkoisten sijaan. Yhtenä päivänä saimme nauttia aurinkoisesta säästä, mutta muuten kyllä oli tyypillisen sateista ja tuulista.Matkan ykköstarkoituksena oli käydä The Weekndin keikalla, ja sen lisäksi tietysti kierrellä kaupunkia ja nautiskella lomailusta. Kiersimme kivoissa liikkeissä, tutkimme paikkoja ja istuimme kahviloissa. Modernin taiteen museo, meidän upea Airbnb-kämppä ja yleisesti kaupungin arkkitehtuuri olivat suosikkijuttuja. Myös pohjoispuolella Noordissa kannattaa ehdottomasti käydä.Ensimmäisenä päivänä satuimme heti ohittamaan blogini nimikkoliikkeen, johon olin muutenkin kaavaillut visiittiä. Raw materials oli kyllä käymisen arvoinen paikka. Sieltä löytyy uniikkeja sisustusesineitä sekä tyylikkäitä kalusteita sisustusintoilijoille. Minulla lähti sieltä matkamuistoksi mukaan suuri puinen kynttilänjalka, jonka voisin esitellä erikseen. :)

Tuulisella pohjoispuolella vietimme monta tuntia Pllekissä, tunnelmallisessa teollisuushenkisessä ravintolasssa. Ruoka oli hyvää, viini halpaa, mutta palvelu ei kyllä ihan meinannut toimia. Paikka oli kuitenkin niin kiva että voisin käydä uudestaan että antaisin uuden mahdollisuuden vaikka tarjoilijoita sai jatkuvasti muistuttaa tilauksista.


Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa reissu, oli kiva käydä pitkästä aikaa Amsterdamissa! Se oli myös meidän eka reissu yhdessä. Super jees.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall