Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BISMA EIGHT

Yhteistyössä Bisma Eight

Nyt kun Balin reissusta on kulunut kuukauden verran aikaa, alkaa matka tuntumaan jo todella kaukaiselta. Ikäänkuin aikaa olisi kulunut jo useampi kuukausi. Vai tapahtuiko sitä ollenkaan? Niin oma maailmansa se oli, verrattuna tähän arkeen. Arki tosin on ollut nykyään erittäin hyvää täällä Alppilassa, mutta kun kaivoin nämä kuvat Indonesian reissun viimeisestä majoituspaikasta esille, niin voisin kyllä ottaa pikakelauksen takaisin tuonne infinite poolille ja Ubudiin.


Vietimme kaksi viimeistä yötä matkan kruunaavassa hotellissa, keskellä viidakkoa. Paikka oli oma maailmansa, täydellinen pakopaikka. Kun hotelli on niin ihana, ettei sieltä haluaisi ollenkaan poistua, niin silloin puhutaan rentoutumisesta. Täällä tuntui siltä että sai olla omassa rauhassaan, suitsukkeiden säestäessä tunnelmaa.
Arkkitehtuuriltaan upea betoninen rakennus oli vaikuttava näky. Kokonaisuus ei kuitenkaan jäänyt millään muotoa karuksi, sillä runsas kasvillisuus kehysti rakennusta joka puolelta.Huoneissa oli paljon puuta pehmentämässä tunnelmaa, ja tekstiilit erittäin kauniita. Tilanjako loungen, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välille oli tehty puisilla liukuovilla. Oma parveke oli kiva lisä omaan valtakuntaan.
Bisma Eightissä värit on valittu erittäin harkiten, ja kaikkien muiden kasvien ollessa vihreitä nämä fuksian punaiset lehdet korostuivat hienosti betonista seinää vasten.
Hotellin katolle oli sijoitettu ravintola, jossa kävimme aamiaisella. Trendikästä rottinkipunosta näkyi paljon, ja tänne se sopi erityisen hyvin. Valkoiset marmorilaatat tiskissä ja kupariset kattovalaisimet sopivat kokonaisuuteen.


Katolla järjestetään myös joka aamu jooga kello kahdeksalta hotellin asukkaille. Oli muuten aika upea tapa aloittaa aamu tuolla auringonnousun aikaan!Tänne palaisin erittäin mielelläni uudestaankin! Olimme ystävieni kanssa kaksi viikkoa halvassa ja suht kämäisessä (lue: rahansäästö) majoituksessa ennen tätä, joten oli upeaa kruunata matka parin yön kunnollisella unelmahotellilla. Good times!


Thank you Bisma Eight for hosting us.  It was an amazing ending for our trip.  I highly recommend this place for every Bali traveller who values beautiful architecture and peace ! 
1 kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall