Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STOCKHOLM FURNITURE FAIR 2017

Trendiosasto

Tukholman huonekalumessujen ammattilaispäivä oli tänään tiistaina, ja itse olin paikalla Sisustustoimittajat ry:n messumatkan valokuvaajana. Aikaa oli neljä ja puoli tuntia, neljä messuhallia koluttavana ja kuviakin piti vielä ehtiä ottamaan. Mitä päivässä kannattaa erityisesti tsekata messuilla? Tässä minun messutärppini!

Design Keisuke Kawase, Green house

Isoihin messuhalleihin ei suotta kannata lähteä haahuilemaan ettei aikaa kulu liikaa hukkaan. Mielenkiintoisimmat ovat tietysti Greenhouse, trendiosasto ja sitten suosittujen brändien tyylikkäät osastot.

Bellamoli studio, Green house

Green housessa on esillä nuorten suunnittelijoiden ja opiskelijoiden töitä. Täällä saa bongata kokeilevia, erikoisia ja hauskoja juttuja. Innostuneita suunnittelijoita ja ihania innovaatioita. Heti pääovien vierestä löytyvältä Green housen messuosastolta on helppo aloittaa kierros.

& Tradition

Green housen jälkeen B ja A -halleista löytyy huonekalu- ja valaisinvalmistajia. Messuluettelosta voi kartan avulla bongata omat suosikit, ja suunnistaa niiden perässä. Omat suosikkini olivat Menu, &Tradition, String, Adea, Asplund, Gubi, Flos, Frama, Gulled, Hakola, Hay, Poiat, Republic of Fritz Hansen, Skagerak sekä Woud.

Haha Sthlm, Green house

Ehdottomasti aikaa kannattaa varata myös Trendiosaston ihastelemiseen, sillä Lotta Agaton on suunnitellut jälleen kerran upean kokonaisuuden. Trendiosasto löytyy C-hallista, jossa itse en sen kummoisemmin nyt kierrellyt. Siellä on paljon mattoja, valaisimia ja esimerkiksi tietokonetuoleja ja vähän semmoista ei niin kiinnostavaa.

Oslo National Academy Of Arts, Traces, Green house

Tottakai jos vain on aikaa niin kannattaa kierrellä fiiliksen mukaan, mutta monille messumatka on suht kiireinen joten siinä ei liikaa haahuilla. Kyllä siinä ehtii onneksi bongailemaan aina jotain uutta matkan varrella silti!

Mario Tsai Studio, Green House

TRENDING

Pikainen analyysi. Väreistä paljon esillä oli hattaraista nuden sävyä, terracottaa, viininpunaista ja ruskeaa. Tummaa puuta, messinkiä, metallia, korkkia, marmoria. Samettia! Ehdottomasti samettia. Keramiikkaa ja vihreää graniittia. Yleisilme on vaaleampi ja värikkäämpi kuin vuosi sitten. 

Ferm Living

Trendiosasto

Ire

Asplund

Menu 

Handvärk

Handvärk

Green house

String 
Tässä siis minun bongailuni. Kuka muu on menossa messuille? Laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin linkkejä omiin postauksiinne, sillä olen varmasti missanut kaikenlaista. Olisi kiva kerätä sinne lista linkkejä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall