Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DESIGN GARAGESSA


Kävin eilen Teurastamolla Design Garagessa, joka järjestettiin Palema-ravintolassa. Pieni ja tunnelmallinen tila sopi täydellisesti tarkasti valikoitujen merkkien myyjäispaikaksi.


Month of Sundaysilta oli tullut uusia kauniita muistikirjoja kolmessa eri sävyssä. 


Susanna Vennon ja Riikka Kantinkosken uusi Green home book oli myös myynnissä Anna Pirkolan pisteellä, jossa ihastelin Annan juuri tuotantoon saamaa naulakkoa.


Metalliputkesta valmistettu Turnaround-naulakko oli ensiesittelyssä Habitaressa, ja nyt sitä saa tilattua mustana, valkoisena ja harmaana. Oma suosikkini on tuo mattamusta!


Nahkaisista kamerahihnoista tunnettu Field day järjesti tapahtuman toista kertaa. Heillä oli uutuutena myös pikkuisia nahkahihnoja aurinko/silmälaseihin.


Saana ja Ollilta on niin ikään tullut uusi mallisto nimeltä Ikiaika. Heidän sivuiltaan näkee uudet hienot malliston kuvat, jotka on otettu Saanan ja Ollin kodissa.


Month of Sundaysia ei tänä vuonna bongailla joulumarkkinoilta, sillä Milla keskittyy suunnittelemaan seuraavia mallistoja. Olipa siis kiva nähdä heitä täällä kuitenkin!


Palema itse näytti sympaattiselta paikalta, jossa voisi joku kerta käydä syömässä. Ainakin kuulin suosituksia ruuan suhteen! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall