Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FAV HOME DETAILS


Lempparit pysyvät vuodesta toiseen samoina, mutta jotain uuttakin tänne kotiin on eksynyt! Uusia esittelemättömiä suosikkeja, jotka ovat jo lunastaneet paikkansa kotini kulmakivinä.


Taikakristalli, ehdottoman tärkeä turhake.


Ikeasta löytynyt punoskori toimii hyvänä sekalaisen tavaran säilytyslaarina.


Musta pellavainen aamutakki on paras kotivaate ikinä, mietin sen hommaamista tosi pitkään jostain syystä. Nyt en enää osaisi olla ilman! H&M Homen liikkeessä en tuota väriä ole ikinä nähnyt, mutta nettikaupan puolelta sai tilattua. Saman putiikin mustat pellavalakanat olisivat myös ostoslistalla.


Tärkeä peili-selfie tottakai piti ottaa samalla. Moi vaan! Lisää meikäläisen asuja ja elämää Snapchatissa nimellä Peetanenbest.Tuosta kahvimukista en luopuisi, enkä kyllä tuosta sivupöydästäkään! Se oli juuri melkein puoli vuotta vahingossa muualla, ja joka päivä kaipasin kahvimuki-pöytääni sohvan viereen. Niin kätevä!


Tuon satanisti-leipälautasen tekaisin viime keväänä omin kätösin Piia Kedon astiapajalla. Tai siis sen kuvion siihen. Tuli vähän synkkä, mutta se ei symboloi mitään erityistä minulle. Kunhan on kuvio. 


Uusi sohvatyyny! Tai oikeastaan kaksikin, myös toisen pitkulaisen version ostin tuolla samalla kuosilla mutta sille ei ole vielä sisätyynyä. Tensiran käsin värjätyt tyynyt näyttivät heti siltä että kuuluvat nimenomaan tänne.


Koru/hattutelineenä toiminut peuran pääkallo pääsi toimittamaan uutta virkaa, kun syksyn pimetessä päätin kaivaa nuo vanhat neon-valot esiin.


Ja kahvipöytä-lehtinä toimivat tällä hetkellä Tukholmasta napattu Vice ja Siltasesta Rivon julkkareista ostettu taidepainotteinen pornojulkaisu.

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hahha jep!! Ei ookaan tullu hetkeen kyseltyä..

   Poista
 2. Heei mistä noi sun täydellisen jättimäiset kollegelaatikkomekot on?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin kans kiinnostunut kolitsimekon alkulähteestä \o

   Poista
  2. Tää on Cosilta :D Joskus vuos sitten tosin ostettu ehkäpä..

   Poista
 3. Niin on hyvännäkönen kämppä ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 4. Symboleilla on hyvin vahva merkitys ja signaali, joilla ne viestivät. Kuvio on kuvio, mutta sen ongelma/vahvuus voi olla myös jotain enemmän. Siksipä tuo satanisti-merkki hieman hätkäytti, koska itse olen kristitty (tiedän, hyvin kyseenalaista ja outoa nykypäivänä..), mutta hienosti totesitkin, ettei se merkitse sinulle mitään. Sinulla on taito sisustaa, jotenkin selkeästi ja minimalistisesti, mutta lämpimän kodikkaasti.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall