Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TIM & MATIAS LIVE HERE

Valokuvaaja Tim Kiukas asuu kämppiksensä Matiaksen kanssa isossa asunnossa hietsun torin kulmalla, ja reippaina poikina he ovat remppailleet vuokrakämppää uuteen uskoon. Lattioita on maalattu valkoiseksi, pari betonimaista seinää tehty, ja sisustus muotoutuu lähinnä kasvien ympärille. Kävin tällä viikolla Timin kanssa vähän suunnittelemassa yhteisiä projekteja, ja ensimmäisenä ajateltiin kuvata lehteen heidän oma kotinsa. Tässä siis ihan vain muutama sneak peek, koska kaikkea ei haluta näyttää vielä! Mielestäni ihan super inspiroiva ja erittäin hyvä tyylisilmä pojilla. Itse tehdyt julisteet ja asetelmat parhaimmistona. 

Ps. Vinkkinä että betoniseinää on mahdollista tehdä ihan itse sekoittamalla hiekkaa harmaaseen maaliin, diy-remppailijoille edullisempi vaihtoehto kalliiden struktuurimaalien tilalle! 

6 kommenttia

 1. Apua! Mä haluan muuttaa tonne! Haluun tälläsen kodin! Oon kuolannu tätä jo Timin Ig:ssä. :D

  VastaaPoista
 2. Voi että näyttää ihanalta :D

  VastaaPoista
 3. Näyttää upeelta! Ja hei kiitti tosta hiekka-vinkistä!!

  VastaaPoista
 4. Olisko sulla tarkempia ohjeita tohon hiekan ja maalin sekoitteluun, entä mikä maalisävy tässä on? Näyttää tosi hyvältä ja olis itsellä ajankohtainen projekti just nyt. :)

  VastaaPoista
 5. Olisi tosi mielenkiintosta tietää tarkemmin tuosta hiekka/maali kombon laittamisesta seinään. Mitä sävyä on käytetty seinässä ja millä levitys on toteutettu :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Teidän täytyy kysyä Timiltä, en osaa sen tarkemmin sanoa maalista tai sävystä! Ig:n kautta saa varmasti kiinni :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall