Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SLEEPOVER AT POP Å


Turussa jo neljättä kertaa ovensa yleisölle avannut Pop Å -showroom on mielenkiintoinen konsepti, joka on kauppa oikeassa asunnossa. Suurimmaksi osaksi turkulaisilla kalusteilla, pienesineillä ja tekstiileillä sisustettu asunto sijaitsee Martissa ihanassa kaksikerroksisessa puutalossa. Päivisin kahdestatoista kuuteen auki oleva kauppa on osa Turku Design Festivalia. 


Olen viime aikoina tehnyt töitä Pop Å:ta pyörittävän Annan kanssa, ja nyt kun tulin muutamaksi päiväksi Turkuun niin hän kysyi että onko minulla majapaikkaa vielä tiedossa. Olin ajatellut johonkin kaverille mennä, tai sitten porukoille, mutta kun Anna ehdotti että voisin nukkua Pop Å:ssa niin en kauheasti pistänyt vastaan. Kukaan ei ole aiemmin nukkunut näissä asunnoissa, joten nytpä tuli sitten kunnolla testattua miten konsepti toimii! 


Oikein hyvät yöunet tuli nukuttua harmaissa pellavalakanoissa vinokaton alla. Asunto on sisustettu mm. BeDesignin, Saana ja Ollin, Nanin, Lundian, Nikarin, Timberwisen ja Kitzenin tuotteilla. Tykkään kovasti vaalean skandinaavisesta linjasta, joka kantaa kautta linjan. On hienoa että kotimaisilla ja lähellä tuotetuilla tuotteilla saa rakennettua sisustuksen koko kotiin. 


Showroomin ideana on esitellä tuotteita niiden luontevassa käyttöympäristössä, kotona.
Käykää ihmeessä kurkkimassa jos olette mestoilla, paikka on avoinna toukokuun loppuun saakka!Kiitoksia yöpaikasta, kyllä olisin voinut vaikka muuttaa asumaan saman tien! Tosi hauska mahdollisuus tällainen hehe :) 

Tiilentekijänkatu 11 as 2

2 kommenttia

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall