Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KITCHEN ESSENTIALS


Yhteistyössä Stockmannin kanssa 

Minikeittiössäni tykkään pitää kaiken järjestyksessä, ja vain katsetta kestävät tavarat esillä. Koitan aina parhaani mukaan ostaa käyttöesineet kauniina. Maustehyllystä ei löydy sekalaisia maustepurkkeja, vaan ne on piilotettu Lundian tyylikkääseen puulaatikkoon. Vaikka omistan monia erilaisia astioita, ne sopivat silti mielestäni hyvin yhteen. Oma makuni ja värimaailma yhdistää ne toisiinsa.


Muutama vinkki vielä huomenna alkaville Hulluille Päiville! Itse en juurikaan hullaannu ostelemaan mitään älytöntä, mutta jos myynnissä on jotain mitä olen muutenkin harkinnut ostavani, niin sittenhän alennus voi hyvinkin jouduttaa ostopäätöstä. Bongasin Lapuan Kankureiden rouhean pellavaiset keittiöpyyhkeet tarjouksesta, ja ihastuin niihin kyllä kovasti. Tummanharmaan lisäksi myös vaalea pellavan sävy oli älyttömän kaunis.

Kello on aika must hommeli keittiössä, ja tämä söpö messinkinen kello sopii hyvin pienen kokonsa ansiosta mihin vain. Trendikkäät messinki ja kupari ovat edelleen pinnalla, ja itsekin tykkään niistä molemmista pieninä annoksina.


Lisää vinkkejä Hullujen Päivien valikoimasta löytyy Jotain Maukasta ja PS. I Love fashion -blogeista :)


Lapuan Kankureiden Terva-käsipyyhkeet 10,90€ (la)
Trieste- seinäkello 14,90€ (pe)

3 kommenttia

 1. Ihania juttuja ja olen seurannut blogia alusta saakka mutta nyt blogin ulkoasu on mennyt makuuni liian sekavaksi, etäiseksi ja hankalasti lähestyttäväksi.

  LK

  VastaaPoista
 2. Hitsi ku oisin huomannu vinkin aikaisemmin! Miten muuten suhtaudut kuviesi varasteluun? Just huomasin Oulun facekirpulla myydään vaatteita-ilmoituksen jossa komeili sun kuva entisestä asunnostasi. Ja myytävät kuvat kommentteina. Haluutko että näpäytän näpisteliää?

  -Karakali-

  ps. en itsekkään kauheesti diggaa erikseen avattavista blogikirjoituksista, turhaa ylimääräistä lue lisää-klikkailua, mut kukin taaplaa tyylillään....

  VastaaPoista
 3. Hei, sun kodista oli kuvia vanhassa jutuss täällä http://3.bp.blogspot.com/-7gQ2Z7eTXak/VFUuntfpQbI/AAAAAAAAfvY/KyA62CP1Vmk/s1600/rawdesignblog14.png
  miten noi "koputa, ovikello ei toimi"-kaltaiset tekstiliuskat saa tehtyä? Onko siihen joku oma kätevä miniteksturitulostin vai? Oon jo pitkään halunnu tikittää maustepurkkini tommosilla, vaan en oo tienny, miten onnistuu. Kiitti.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall