Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OUT OF THE DARK


Helsinki Design Weekin aikaan syyskuussa avautui uusi sisustusliike Eerikinkadulle entisen Helsinki10:n tiloihin.  Legendaarinen vaateliike joutui valitettavasti lopettamaan, mutta sen paikalle noussut concept store tuo uutta elämää kadulle. OUT OF THE DARK tuo maahan merkkejä Jieldé, Normann Copenhagen, Seletti, New Works (ent. Nevvvorks), Fatboy, Decode jne. Omintakeista tyyliä ja trendikkäitä sisustustavaroita laatu edellä, eli juuri semmoista mikä minuun tekee vaikutuksen.


Tilava liike ihastuttaa valikoimallaan ja konseptillaan. Yritys tekee myös yhteistyötä pienten kotimaisten yrittäjien kanssa, ja sisustusliikkeen sisällä onkin vaihtuva pop up shop jossa on tällä hetkellä .Tebian. Laadukasta puukäsityötä ja räppifiilistä sporttaava mies tekee myös omaa vaatemallistoa huonekalujen ja pienesineiden lisäksi. Seuraava pop up shopin valtaava yrittäjä tulee olemaan taas jotain lapsiperheille sopivaa, mutta en voi paljastaa vielä että mikä se on.


Helsinki10:n henki on jätetty elämään seinälle maalauksen muodossa. Kiva että historia saa näkyä!
Huonekalujen ja valaisinten lisäksi valikoimasta löytyy paljon pienesineitä ja astioita. Esimerkiksi Dieselin ja Selettin yhteistyömallisto Machine Collection on aika hauska. Olen aina tykännyt Dieselin sisustamiseen liittyvistä yhteistöistä. Moroson kanssa tehdyt huonekalut ja Foscarinin kanssa suunnitellut valaisimet ovat olleet supermakeita ja laadukkaita.


New Worksin upeita lamppuja kelpuuttaisin mieluusti kotiini!


Kuu-tarjoiluastia kuuluu Dieselin ja Selettin yhteistyömallistoon. Myös muita taivaankappaleita löytyy eri lautaskoissa.

Normann Copenhagenin lasisia harmaita Amp Lampeja olen miettinyt meidän porukoiden keittiöön saarekkeen päälle. Tuossa oikealla näkyy pöytäversio kyseisestä valaisimesta. Jalusta on marmoria.


Tässä .Tebianin osastoa, kaikki kalusteita ja pientavaroita myöten on miehen omaa tuotantoa. Tunnistettava tyyli syntyy kulmikkaista muodoista.
Kiva että Helsinkiin tulee uusia sisustusliikkeitä, niitä ei koskaan voi olla liikaa :) Luulen että kaikki eivät ole vielä löytäneet tänne, joten ajattelimme OOTDRK:n porukan kanssa että vinkkailu voisi olla paikoillaan. 


Kutsu


Lauantaina 5.12. klo 11-17 Out Of The Dark ja .Tebian tarjoavat tuorejoulupuuroa, glögiä, pipareita ja dj:n soittamaa musiikkia. Tapahtumassa on myös taikuri tekemässä ilmapallotonttulakkeja klo 12-14. Lisätiedot Facebook-eventistä!

4 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä, ehdottoman hyödyllinen! Ja kiitos myös joulumyyjäisvinkeistä, pari tuli jo koluttua viime sunnuntaina! Hauskaa joulunodotusta ja lisää hyviä vinkkejä odottelen :) T: Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos, kiva kuulla että vinkeistä on iloa! :) Hyvää joulunodotusta sinulle myös

   Poista
 2. Oo, tuolla voiskin käväistä!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall