Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KITCHEN LIGHTING


Keittiö on nyt tosiaan käyttökunnossa, ja valmis liesituuletinta lukuunottamatta. Pieniä lisäyksiä pyyhekoukkujen ja muun semmoisen hienosäädön merkeissä on vielä luvassa, mutta suurinpiirtein tässä se nyt on.


Saarekkeen yläpuolelle laitettiin seitsemän Normann Copenhagenin Amp Lampia, jotka tilattiin Out Of The Darkin kautta. Valitsin valaisimia kahta eri kokoa ja ne aseteltiin vähän eri korkeuksille ja lomittain. Marmorikantaiset harmaat lasivalaisimet ovat mielestäni sekä tyylikkäitä että hauskoja, ja ne tuovat mukavasti modernia fiilistä suht perinteiseen keittiöön. Läpinäkyvät valaisimet ovat keveitä eivätkä vie liikaa huomiota keittiöltä. 


Seinävalaisimet löytyivät Ellokselta, mutta niitä ei näköjään ole ainakaan tällä hetkellä enää valikoimassa. Valaisimissa on kiva muotoilu, hyvät materiaalit ja tyyliltään sopivat mainiosti kokonaisuuteen. Piti löytää jotain edullisempaa kuin Lampe Grasit, jotka olisivat olleet niitä parhaita vaihtoehtoja. Näissä on samaa fiilistä. 


En tullut nyt ottaneeksi kuvia valaisimista niiden ollessa päällä, mutta niistä tulee tosi kaunis tunnelmallinen valo. Jotain kirkkaampaa yleisvaloa koko tupaan vielä tarvitaan, noiden loisteessa ei niinkään siivota. Myös liesituulettimesta tulee sitten lisää valoa kokkausta varten.


14 kommenttia

 1. Upea keittiö ja valaisimet! On mukavaa, kun keittiössäkin saa luotua erilaista tunnelmaa valaisimien avulla.

  VastaaPoista
 2. Little nice to know: lighting= valaistus, lightning= salama.. Toistunut jo aika usein, niin ajattelin jo infota..

  VastaaPoista
 3. Ei voi kuin ihailla, aivan upean keittiön suunnittelit! Mahtavaa, että maltoit jättää seinäpinnat pääosin tyhjiksi, noin valtavassa tilassa tavaralle löytyy varmasti paikkoja muualtakin. Hyvää Uutta Vuotta, t. Minna J

  VastaaPoista
 4. Upeaa! Valaisimet kruunaa lopputuloksen. Kiva olisi nähdä ne myös päällä♥

  VastaaPoista
 5. Ei näköjään mene kielivirheistä huomauttavat kommentit seulasta läpi, mut näyttää pointti ainakin menneen perille..

  VastaaPoista
 6. Niin kaunista, kaunista!
  Onnea ja iloa sekä siunausta alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
 7. Upea keittiö. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 8. Aivan uskomattoman kaunis keittiö! Jään ehdottomasti seurailemaan! ;)

  VastaaPoista
 9. siis onko nämä kuvat entisestä Harvaluodon koulusta ??? ihanaa ihanaa..!! Mieheni puolelta koko suku on käynyt siellä koulun ja itse olen ollut mukana monissa joulujuhlissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltäpä juuri! Nykyään meidän vanhempien kotina toimii :) Heh monella tuntuu olevan sieltä jotain tarinaa!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall