Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CHRISTMASOikein hyvää joulun aikaa kaikille! Terveiset täältä maalta, vanhasta koulusta. Saatiin keittiö suurinpiirtein valmiiksi joulua varten, jotta päästiin serkkujen kanssa viettämään pyhiä tänne. Sisustus on vielä aivan kesken, sitä ei juurikaan ole vielä aloitettu. Lamppuja laitettiin kattoon aaton aattona ja kalusteet ovat vielä väliaikaisia. 


Pääsin itse nyt ensimmäistä kertaa toteuttamaan omaa visuaalista näkemystäni joulun suhteen, ja ai että kun se on tyydyttävää. Kuluneen vihreän maalipinnan omaavat korituolit ovat äidin mamman vanhoja, ainoita perintöesineitä hänen lapsuutensa kesien saaresta Mölandetista. Se minun luonani oleva arkku ja eräs senkki ovat loput sieltä peräisin olevat kalusteet. Nuo tuolit sopivat tänne aivan ihanasti!


Koristelin oksavalaisimen katajan oksilla jouluiseksi. Ajattelin laittaa tästä diy-valaisinhäkkyrästä lisää kuvia tuonnempana! Tällaisia joulutunnelmia täällä! Pöytäliinoja olisin silittänyt hieman jos aurinko ei olisi juuri ollut laskemassa, heh. En millään tähän hätään ehtinyt.. Mutta ei se niin justiinsa! Nauttikaa joulusta :) 

14 kommenttia

 1. Aivan mielettömän kaunis paikka! Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hyvää uutta vuotta sinne suuntaan :)

   Poista
 2. Onpa hämyisän tunnelmallista. Jotain suomalaiskansallista, jotain tätä päivää. Oksavalaisin on huiman hieno. Rentoa joulua sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! Ajattelin, että pöytäliinojen silittämättömyys on tarkoituksellinen juttu :D Mukavan rentoa ja rouheaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no siis juuu tykkään kyllä ryppyisistä pöytäliinoista, etenkin pellavaisista, mutta ehkä kuitenkin tuollaiset neliönmalliset taitokset ovat ovat liikaa :D Hehe

   Poista
 4. Ihanan näköistä! Mistä on tuon oksankäppyrän lamput?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Clas Ohlsonilta ovat lamput. Kannat ja johdot Domus Classicasta.

   Poista
 5. Upea paikka! Innolla odotan sisustuskuvia tästä vanhasta koulusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleepi sitten joskus kun saadaan sisusteltua! :)

   Poista
 6. Kauniin karua ja tunnelmaista! Valaisin on todella upea. Onkohan siinä Airamin Edisoneja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ihan Clas Ohlsonin lamppuja laitettiin!

   Poista
 7. Oi mistä on tuo julmetun kaunis matto??

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall