Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVISEMMAT VERHOT


Yhteistyössä Marimekon ja Suomen Blogimedian kanssa

Viimeksi esittelin teille Marimekon uuden valkoisen Ruutu-Unikko -kankaan pöytäliinana, ja tällä kertaa esittelyyn pääsee harmaakuviollinen paksu Jurmo-puuvillakangas. Päätin kokeilla miltä kuviollinen verho näyttäisi kodissani harmaaseen yksiväriseen verrattuna. Minulla roikkuu ikkunoissa yleensä aina samat verhot, jotka ovat nyt olleet pellavaa. Verhojen vaihtaminen on kuitenkin ehkä maailman yksinkertaisin keino muuttaa koko huoneen ilmettä, joten oli hauska kokeilla millaisen vaikutelman saisin Jurmolla aikaiseksi. Kankaan valkoinen täplikäs kuosi toi mieleeni talven ja lumipallot, joten ajattelin että tämä voisi sopia syystalvea koristamaan. Ja kyllähän se tunnelma muuttui! Kuvio pukee seinää ihan eri tavalla kuin vaaleanharmaa ja sohvalla istuessa oli kotoisampi fiilis. Vai mitä olette mieltä? Tuntuu siltä että tummemmat sävyt sopivat paremmin talveen, ja vaaleat taas heleästi kesään. Syvät siniset sävyt toimisivat varmasti myös ihanasti nyt. Kun ulkona on tummaa ja pimeää, tekee mieli pukea kotikin talvivaatteisiin. Vaihteletteko te verhoja vuodenaikojen mukaan? Taidanpa itsekin siirtyä siihen vaiheeseen aikuisuudessani, että alan vaihtelemaan verhoja, vaikka ennen pidin sitä turhana puuhana. Tunnelmien luomisessa ei ole mitään turhaa. 


Alekampanja on edelleen käynnissä Marimekon verkkokaupassa ja kaikissa myymälöissä 15.11. asti. Eli kaikki kankaat ovat alennuksessa 30€, 35€ tai 40€/metri, riippuen kankaasta. Ajattelin vielä jatkaa muutaman päivän verran sitä viime postauksessa ollutta arvontaa, jotta kaikki halukkaat ehtivät varmasti mukaan. Jos siis et ole vielä osallistunut, niin käypä jättämässä kommentti tämän postauksen alle (ohjeet postauksessa) ja olet mukana Marimekon astiasetin arvonnassa! :) Osallistumisaikaa perjantai 13.11. iltaan saakka. 

20 kommenttia

 1. Jurmo kuvio on musta aivan upein!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi miten hyvältä tuo verho näyttää! Olen pysytellyt myös yksivärisissä verhoissa tähän asti mutta nyt tuli tarve saada kuviollista! Olen ehkä pelännyt sen olevan liian hallitseva...graafisista kuvioista pidän mutta liikaa niitä ei saa olla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Itsekin olen niitä viime vuosina vältellyt, mutta jos pitää muuten kuosit minimissä niin jossain sitä kuviota saa kyllä olla, miksei. Mulla vielä se vaikuttaa, että koti on niin pieni että tykkään pitää isot pinnat yksivärisinä jotta kokonaisuudesta ei tule liian epäselvä. :)

   Poista
 3. Jurmo, räsymatto ja tuuli viehättivät kyllä eniten silmää! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin sopii! Nyt aloin itsekin himoitsemaan jotakin kuviollista.

  VastaaPoista
 5. Luulin aina tähän asti että vain yksiväriset verhot on kivoja. Nuo yhdistää sisustuksestasi kaikki elementit ja värit kivasti toisiinsa. Uskaltaisin melkein sanoa että paremmat kuin nuo toiset. Mutta materiaalina pellavaa ei voita mikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat voivat toimia hyvin, sen tämä kokeilu nyt kyllä ehdottomasti osoitti! Itsekin tykkään kovasti ryppyisestä pellavasta, siinä on oma fiiliksensä.

   Poista
 6. Ihanaa on tämäkin kangas <3 Mulla taitaa olla just samaa kuviota Marimekon trikootunikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniin tuttu kuvio kyseessä siis :) toimii varmasti kivasti myös vaatteessa.

   Poista
 7. Räsymatto on aina ollut suosikki! Myös kivet ja tämä Jurmo miellyttää. Aina nuo klassikot jaksaa ihastuttaa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekolla on kyllä paljon hienoja kuoseja, Kuuskajaskari yksi omia lemppareitani esimerkiksi :)

   Poista
 8. Noihan sopii tosi hyvin! Kotoisampi fiilis heti :)

  VastaaPoista
 9. Kuviollinen kangas on aina hyvä valinta piristämään, jos muuten tilassa on yksiväristä. Upealta näyttää!
  t. eippatheapewoman@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) molemmista kyllä tykkään, sekä kuviollisesta että yksivärisistä.

   Poista
 10. mistä toi matto on? :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall