Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STREET FOOD IN HIETSU MARKET HALL + VIDEOBlogini ensimmäinen video tulee tässä! Tutustuin hiljattain Mustarttu-blogia kirjoittavaan Arttuun, joka tekee hienoja videoita ja tuumasimme että joku yhteistyöprojekti olisi kiva. Päätimme siis kokeilla että miten saisimme molempien blogeihin sopivan videon, ja Hietalahden kauppahalliin vastikään avatut Street food -kojut pääsivät tarkastelun alle. Videolla lähinnä fiilistellään food courtia, joka on tosi kivasti laitettu, ja ruokakin vallan hyvää. 


Hietalahden kauppahalli on viime aikoina ollut uutisissa hieman epäselvän tilanteensa takia, eikä vieläkään tiedetä että mikä on hallin tulevaisuus. Se on siis myynnissä, ja ostajasta sitten riippunee että mitä siellä ruvetaan touhuamaan. Kauppahalli remontoitiin viime vuonna, ja sinne on otettu pop up -tyyppisillä vuokra-ajoilla uusia kahviloita, ravintoloita ja koitettu elävöittää hallia nimenomaan profiloimalla sitä katuruokaan. Aukioloaikoja on pidennetty pitkälle iltaan, ja ravintoloiden välillä on sen verran rento meininki että asikkaat voivat esimerkiksi tilata ruokaa eri ravintoloista, ja syödä kuitenkin yhdessä pöydässä.


Me mentiin katsastamaan pari viikkoa sitten avatut Kimchi Wagon ja Street Gastro, mutta huomasimme että sieltä löytyi myös jo toukokuussa avatut Fat Ramen sekä Chalupa Food. Kimchiä on aiemmin ollut saatavilla vain ruokarekasta, mutta nyt sitten tuolta kauppahallista ainakin jouluun asti löytyy.


Tässä muutama kuva hallista, lisää ravintoloista näkee tietysti tuosta videolta :)


Kiitokset sapuskoista Kimchi Wagonille! Minä söin kookosriisiä tofulla ja Arttu otti nuudeleita kanalla. Kylkeen vielä raikas lemonade ja johan kelpasi. 


Chalupan testasin myös sunnuntaina parin kaverin kanssa, ja sitäkin voin ehdottomasti suositella. Hyviä, nopeita ja edullisia ruokia. Sopii hyvin sekä lounasaikaan, että illemmallakin!
Koitan tulevaisuudessa alkaa tiputtelemaan videoita tänne useamminkin, ja opetella itsekin editoimaan. Joskus vanhaan blogiin muutaman videon teinkin, mutta nyt halutaan laatua eikä mitään liian kotikutoista höttöä. Eli suurkiitos Artulle tästä taidokkaasta videosta! Olisi kiva saada videomateriaalia esim. uusista paikoista, tapahtumista jne. Mitäs tykkäsitte pätkästä? :) Sitä on hiottu tuntitolkulla yhdessä tuumin. Koitin vähän vierestä kuikuilla miten homma tehdään. Yllättävän paljon menee aikaa lyhyenkin videon editointiin, ainakin jos on hyvää seuraa. (Niitä osioita ei sitten tarvitse kommentoida, joissa meikäläinen juontaa, hah.) 

7 kommenttia

 1. Oli tosi kiva! Lisää videoita!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis video ja paikkakin tietysti! Mukavaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me kans ollaan tyytyväisiä lopputulokseen :) Kiitokset Artulle!

   Poista
 3. Tämä oli hieno juttu! Voisin katsoa näitä lisääkin :) ja kyllä tekee mieli lähteä tutustumaan paikkaan

  VastaaPoista
 4. Onpa mahtava Myssy isolla ÄMMÄLLÄ ja mielenkiintoinen paikka!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall