Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GRANIT MAKEOVER


Ihmiset tuijottaa aika ihmeissään kun kaksi tyttöä raahaa kahdeksaa isoa Granitin kassia sporassa ja kaupungilla. Tänään oli molemmilla hartiat kipeinä, sillä tuhannella ja kahdellasadalla eurolla me kannettiin tavaroita tänne meille eilen, syynä Pajun lopputyö sisustusassistentin kurssilla. Kaverini Paju on töissä Granitissa, ja opiskelee siinä ohella sisustusassistentiksi, ja lopputyön aiheenaan hän stailasi meidän keittiötä, olkkaria ja työpistettä uuteen uskoon työpaikkansa tavaroilla. Niistä hän sitten otti kuvia ja työstää eräänlaisen "lehden" lopputyönään. Paju kysyi josko saisi tulla tekemään tämän homman meidän kotiin, ja suostuin toki. Niinpä meille sitten tuli kärrättyä hemmetillinen kasa kivaa tavaraa, ja voin kertoa että tämä on aika ovela markkinointikeino. Luulen että pitää tehdä tämän jälkeen ehkä pari ostosta.



Tässä on Paju.


Ja tässä on meidän keittiö. Vanha tuttu näky, paitsi että hieman eri tavaroilla höystettynä. Nuo seinälaatikothan olivat jo valmiiksi Granitista, ja lamppukin saman tyylinen kuin mitä Granitissa myydään, joten siinä oli hyvää pohjaa jo Pajulle valmiina. Otin itsekin siinä samalla muutamia kuvia kivasti stailatuista kohdista ja siirtelin itsekin omia kuviani varten tavaroita, jotta saisin vähän blogimatskua samalla. En nyt rupea erikseen luettelemaan kaikkia Granitin tavaroita tai niiden hintoja, koska tämä ei ole mikään maksettu mainos. Mutta tuolla hyllyillä ja pöydällä on paljon kyseisen putiikin sälää, uppoaa aika kivasti meille. Minähän voisin ostaa vaikka koko kaupan ja sisustaa sillä kotini, mutta se olisi ehkä vähän tylsää ja liian helppoa turvautua vain yhden kaupan valikoimaan. Pitää siis koittaa vähän hillitä ettei menisi ihan Granit-kodiksi :)


Työpöydästä tuli tosi kiva tuon pöytälampun, metallilaatikoston ja muiden kamojen avulla. Meillähän oli tässä sellainen valkoinen pöytälamppu, mutta se on enemmänkin yöpöytä-valaisin joten kyllä tämä musta voisi olla kivempi. Tuo laatikosto taas sopisi eteiseen lipaston päälle "sälän" kerääjäksi. Molempia on tullut tiirailtua ja mietiskeltyä jo aiemminkin, ja tämä nyt vahvistaa ostohimojani.



Metalliset wire-lehtikorit ja nuo muut toimistotarvikkeet ovat myös kivoja, mutta niille meillä ei taida olla sen erikoisempaa tarvetta.


Lulu otti lungisti kuvausten ajan ja mutusteli lähinnä palloa.


Olkkarin puolella tapahtui myös. Kokeiltiin tuollaista mustaa kierrätysnahasta tehtyä räsymattoa, ja sehän istuu kuin nakutettu. Oltiin Markin kanssa mietiskelleet uuden maton hommaamista tähän, ja mielessä oli joku harmaa tai tummanharmaa yksilö. Nyt tuli hyvä tilaisuus testata sitten tuommoista tummaa mattoa, eikä se ollenkaan hullummalta näyttänyt. Tuo lattia kun on ihan keltaoranssi, niin sen kanssa ei oikein se vaaleanpunainen kelim istu. Vaikka se ihana matto onkin, niin täällä se vaan ei toimi. Meinaan keskiviikkona kysyä vuokraemännältä josko lattian saisi maalata valkoiseksi, mutta vähän epäilen että lupaa ei heltiä.. Jotenkin tuo lattian sävy vain näyttää joka päivä kauheammalta minun silmääni, varsinkin värillisen maton kanssa. Nyt kun saatiin väriä taas vähän pois maton muodossa niin kokonaisuus näyttää paljon paremmalta! Muita kuvauksissa käytettyjä tuotteita olivat tuo kori, tummanharmaat huopatyynyt, lampaantalja ja kupariset kynttilänjalat. Taljojahan meillä on jo kaksi omasta takaa muutenkin.


Osb-levyyn Paju halusi kokeilla tuota kuminauhajuttua ja minä ehdotin pikkuista lamppua. Osb-levy on muuten paraikaa muutoksen kourissa, mutta siitä lisää myöhemmin!


Aika hauska juttu tämä oli, eilinen ilta sommiteltiin kynttilänjalkoja, ruokatarvikkeita, purnukoita, laatikoita, lamppuja, tyynyjä ynnä muita juttuja täällä drinkkien voimalla ja tänään kuvattiin nelisen tuntia. Sitten pakattiin tavarat pois ja minä jään nyt miettimään että pitäisiköhän jotain hommata ihan pysyvästi meille. Lisäksi odotan mielenkiinnolla että millaisia kuvia Paju meiltä otti. Miltäs näyttää teidän silmiinne tämmöinen Granit-koti?

My friend styled our home with products from Granit. She was here today shooting the makeover for her school work and we had lots of fun. I must tell you that it was really hard to give up all these little things, but it was necessary since all the stuff would have cost 1200€ haha! Some things I think about buying, can you guess which ones were my favourites?

35 kommenttia

  1. Hyvältä näyttääpi! Tuota kuparista koria on tullut pari kertaa Granitissa pyöriteltyyn, oon vähän miettinyt että jos pyykkikoriksi semmosen ostaisi :-) Pitää käydä varmaan vielä muutaman kerran hypistelemässä ennen kuin osaan olla aivan varma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se kori siinä tarkoituksessa toimisi aika hyvin! :--)

      Poista
  2. Teillä on takuulla ollut superhauska päivä!! Ihania kuvia + vitsi minkä näköinen toi tyttö on. KAUNIS!! Määenkestä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa oli, ehdottomasti! Kaksi sisustushullua vauhdissa, tiedät kyllä millasta se on varmasti :D Paju on aivan ihana <3

      Poista
  3. ei yhtään hullummalta! :-) varsinkin toi työpöytäkuva näyttää tosi kivalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Miten sitä raaskiikaan luopua näistä :)

      Poista
  4. Tässähän alkaa vakavasti suunnitella reissua Helsinkiin! Siellä on niin monta sellaista want-to-visit-paikkaa että vähintään pari päivää saisi varata aikaa. Ja yksi niistä paikoista on siis Granit. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Granitissa kannattaa ehdottomasti käydä sitten Bulevardin ja Erottajan kulmassa, se on suurempi kuin vastikään avattu Forumin liike :)

      Poista
  5. Järjettömän ihanaa. Oi kunpa Granitista voisi tehdä tilauksia netin kautta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nehän aukas nyt nettikaupankin, mutta en ole varma että onko se vain Ruotsin sisällä vai toimittavatko ulkomaillekin..? :)

      Poista
  6. Tosi hienolta näyttää!!! Olisipas joskus kiva omaankin kotiin toteuttaa tuollainen tavaralainaus (voisi tosin käydä kyllä niin, että moni tavara jäisi sille tielleen:D)

    Nyt vasta löysin blogisi ja tykkäilen paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että löysit tänne ja tykkäilet! :) Kiitämme.

      Poista
  7. Huikeaa taitavuutta!! Todella ammattimaisia kuvia ja stailauksia. Tykkään paljon! Meillä kävisi juuri niin, että lainatavarat jäisivätkin ykskaksyllättäen pysyvästi asumaan :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme! Heheh tonni kakssataa olis nyt kyllä semmonen paukku että ei tulis kysymykseenkään kaikkien tavaroiden ostaminen :D Muutama lemppari vois kyllä lähteä ostoslistalle.

      Poista
  8. I love how it looks! Your friend did a great job and I wish you could keep some of the items :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Actually I am planning to buy some of these items. :)

      Poista
  9. Vautsi, mahtavat kuvat ja sälät ja tunnelma. :) Jätä tuo matto! Passaa niin hyvin teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme :) Kyllä toi matto on erittäin vahvassa harkinnassa, se olis just sopivan neliön mallinenkin meidän vähän hassun muotoiseen olkkariin!

      Poista
  10. Upealta näyttää! Millä kameralla kuvaat? :)

    VastaaPoista
  11. vau! :) granitilla ei vissiin oo nettikauppaa? voi höh, ihan törkeen upeita juttuja siellä. kyllä mä jonkun saitin löysin, mut ei siel ainakaan mitään voi ostoskoriin iskeä hehe. sikaupeet noi pöydällä olevat metalliboksit, kupariset kynttilänjalat sekä kori olohuoneessa :>

    /enya

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne aukas just nettikaupan, mutta en ole varma että onko se vain ruotsalaisille. Itellä ei ole nettikaupalle tarvetta niin en ole jaksanut selvittää heh.. :) Mutta kivoja juttuja se on kyllä pullollaan!

      Poista
  12. hyvältä näyttää :--) toi arkku tossa olkkarissa on muuten tosi coool!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Joo toi arkku on kyllä ihan paras, mun äidin isoisän vanha matka-arkku.. :)

      Poista
  13. Kaunis ja valoisa koti, rauhallinen kokonaisuus ja tosi tyylikäs stailaus. olkkari ja keittiö on kauneinta, työnurkkauksen peltiloota ehkä liian kolkko mun makuun, vois olla pehmeämpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme! Oi vitsi, mä taas just tykkään tosta metallilaatikostosta :) Mutta ei se tuohon silti jäänyt.

      Poista
  14. Ihan mahtavalta näyttää! Ekaa kertaa blogiisi eksyin, mutta en varmasti viimeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeii kiva kun eksyit, tervepätuloa toistekin! :)

      Poista
  15. Heh, Granitin jutut ovat edelleen ihania, mutta olihan ne vielä kivempia, kun niitä raahattiin Tukholmasta saakka :-D. Sain kyllä vähän hillitä itseäni kun avasivat Helsinkiin, ettei tullut Granit-kotia.

    Mutta kivalta näyttää, eikä vielä ollenkaan liian Granitilta! Hiplasin vähän itsekin tuota nahkaräsymattoa, ääni sille, näyttää olkkarissa tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi matto kyllä sai jäädä :) Tietysti kaikki on aina vähän kivempaa jos saatavuus on vaikeampaa hehee!

      Poista
  16. Kiitos vielä megana avusta <3

    VastaaPoista
  17. Erittäin hyvältä näyttää! Saanko udella mistä tuo ihana arkku on hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, pahoittelut venähtäneestä vastauksesta! Arkku on äidin isoisän vanha matka-arkku, eli perintökamaa :) Olen itse sen maalannut valkoiseksi.

      Poista
  18. Moikka!! tiedätkös onko tuota kuparinväristä koria tai millä nimellä se nyt onkaan liikkeelä, myynnissä Granitin nettikaupassa?? Ois just täydellinen meille, harmi vaan että liike on liian kaukana!! :)

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall