Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEW YEAR, CLEAN SHEETS


Tervehdys uuden vuoden puolelta! Yhä on pimeää ja märkää ulkona, mutta kotia halusin hieman raikastaa valkoisilla lakanoilla. Meillä oli Markin tahdosta joulun kunniaksi parin viikon ajan punaiset Marimekon lakanat sängyssä, ja nyt päätettiin että riittää joulun viettäminen. Tuli huomattavasti parempi fiilis ja raikkaampi ilme taas kotiin, kyllä lakanat vaan vaikuttaa aika paljon. Varsinkaan kun me ei mitään päiväpeittoja käytetä.


Tajusin muutenkin että makkari taitaa olla se hyljeksityin osa täällä blogissa, eli tästä huoneesta taitaa olla vähiten kuvia näkynyt. Tykkään kyllä meidän makkarista kovasti, joten kuvia eetteriin. Pari ongelmaa täällä vielä tosin on, matto puuttuu ja peilin yläpuolelle pitäisi saada lisää valoa.. Mutta niihin suunnitelmiin voisin palailla ihan omien postauksien kera.


Mikään ei voita raikasta tuuletettua huonetta ja puhtaita lakanoita! Ensi yönä nukutaan hyvin. Vaikkakin leveämpi sänky olisi kiva, tuo 160cm tuntuu välillä liian ahtaalta meille kun molemmat tykkää nukkua jossain X-asennossa. :) Mutta uusi sänky ei nyt kuitenkaan ole ostoslistalla.


Kauniit marokkolaiset lyhdyt ovat tummuneet hienosti käytössä. Nämä ovat kyllä semmoiset jotka varmasti kulkevat mukana loppuun asti.


Markin puolella sänkyä on lampaantalja lattialla, koska herra ei suostu astumaan ensimmäisenä aamulla kylmälle lattialle. Jotain pehmeää sekä lämmintä pitääkin olla unen ja aamusuihkun välillä. Olisipa jo se kunnon mattokin keskellä lattiaa! 


Ainut uusi asia tässä nyt taitaa olla tuo seinäkalenteri, josta ensi kerralla lisää. Ainiin, pitikin kysyä että löytyisikö sieltä kiinnostusta jonkinlaiselle koosteelle vuodesta 2013? Kohokohdat yhdessä postauksessa voi olla aika haastava tempaus, mutta ehkä siellä on joitain lukijoita jotka eivät ole vielä ihan vuotta mukana seurailleet?

Mukavaa uutta vuotta tyypit! Tästä se taas lähtee.


I wanted to change white fresh sheets in bed, to kind of express the new year and fresh start. We had red christmas sheets because my boyfriend wanted, but I think it was time to get rid of the christmas feeling now. And also I noticed that bedroom is the less seen room in my blog, so here are some pictures. Happy new year everyone!

27 kommenttia

  1. Oih nuo verhot, kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Aika tommoset romanttiset :---)

      Poista
    2. Ihan hyvällä tavalla romanttiset - mukavia vastakohtia valkoisessa makuuhuoneessa.

      Kyllä se kooste olisi kiva, pidempäänkin seuranneelle!

      Poista
    3. Joo ei tosiaan ole pelkkää romanttiikkaa, vaan olen koittanut pitää sen noissa verhoissa ainoastaan (onnistumatta siinä, kultaisia krumeluurivintagejuttuja on vaikea vastustaa). :)

      Koostetta kyllä on nyt selvästi kaivattu joten kai se olisi pakko tehdä. Kauhee duuni :D

      Poista
    4. Heh, vähän pitää blingiä tytöllä olla :D. Huvilalla sitä sisäistä harakkaa vasta saakin hillitä, ettei tule sokerikakkua.

      Poista
  2. Huh, mulle tuli ihan se puhtaiden lakanoiden ja just tuuletetun huoneen raikkaus nenään, kun luin tätä postausta! Se on kyllä parasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mainiota! Sitten kuvat on selkeesti onnistunut välittämään fiiliksen :--)

      Poista
  3. Jos vain viitsit, tee ihmeessä kooste! Minä en ainakaan ole ihan koko vuotta mukana keikkunut:)
    Tykkään sun tyylistä ja täältä saa usein inspistä omaankin kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä tuumata asiaa, olen vähän huono karsimaan kuvia, joten vuoden ajan tapahtumat yhdessä postauksessa aiheuttaa kyllä hankaluuksia mulle :) Mutta enköhän mä jotain saisi aikaiseksi! Kiva kuulla että oot löytänyt tiesi tänne ja inspiraatiotakin :)

      Poista
  4. Täällä ainakin yks joka vasta kuukauden päivät blogia lueskellut, aika tehokkaasti kyllä jossain vaiheessa arkistoja selasin mutta kooste ois silti oikeen kiva, sun tyyli on niin mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, kiitos :) Toinen ääni koosteelle esitetty!

      Poista
  5. Oih, nämä sun kuvat on kyllä aina sellasta silmäkarkkia että huh! Kooste olis kiva :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kiitos :) Kooste täytynee siis tosiaan tehdä, katsotaan mitä siitä tulee..!

      Poista
  6. Mä mietin jopa meidän makkariin perinteisiä pitsiverhoja. voi olla kyllä että mies on toista mieltä kun hänkin on niin innokas sisustaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsiverhoissa on kieltämättä oma viehätyksensä..!

      Poista
  7. Hahah mua naurattaa kun puhut Markista aina jotenkin sättivään sävyyn, vaikka et varmasti tarkoitakkaan sitä :D aina toi sama "huoh mark tekee sitä ja tätä en jaksa.." :D Nuo marokkolaiset lyhdyt on aivan upeudet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah joo.. Mä niin aina koitan välttää semmoista lässyttämistä ja imelyyttä, että menee sitten melkein toiseen ääripäähän. Piti vähän korjata tekstiä :D En mä nyt ihan noin kirjottanut ja oikeen puna nous poskille kun sait ton kuvan! Apua..

      Poista
  8. Täällä toinen vasta mukaan liittynyt o/ Eli mielelläni katselisin koostetta, vaikka tässä muutaman päivän aikana olenkin yrittänyt koko blogia selata läpi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä onkin vähän hommaa, mutta onneks tää on vasta vuoden vanha blogi joten selaaminen on kyllä varsin mahdollinen tehtävä! ;) Mutta jotain tiivistettä vois kyllä koittaa kyhätä, sais itekin vähän mietittyä samalla että mitä uutta sitä kertoisi ja mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä.

      Poista
  9. Makkari on kyllä ihan täydellisen näköinen, toi sänky ikkunan edessä tekee jotenkin tosi ihanan fiiliksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Joo sänky ikkunan edessä oli mun haave pitkään ja nyt vihdoin se on saavutettu :D Aluksi se tuntui kyllä oudolta kun olin tottunut nukkumaan seinän vieressä aina, mutta oli pakko tottua koska kyllähän se sänky nyt piti saada kunniapaikalle!

      Poista
  10. Valkoisista rennon ryppyisistä lakanoista tulee ihana tunnelma. Hohhoijaa, jotenkin vaan alkoi väsyttämäään… Kiitos unihiekasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo mitähän ihmettä mäkin vielä teen hereillä melkein kello puoli kahdelta, pitänee tosiaankin kömpiä tonne lakanoiden väliin :----)) Hyvää yötä!

      Poista
  11. Kooste, kooste, kooooooossste!
    Sanoo eräs, joka kokosi omaansa ihan hiki pyllyvaossa kaksi päivää, että hauskuutta on luvassa, jos hommaan ryhdyt! :)

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/01/02/vuosi-2013-blogissa-ja-sen-ulkopuolella/

    VastaaPoista
  12. Teillä on kovin sievä makkari! Puhtaat lakanat on ihanat. Mutta eikö ne just ilman päiväpeittoa likaannu paljon nopeammin? Petivaatteet kerää pölyä aika tehokkaasti, jos niitä ei peitä millään. Määkin oon vähän laiska päiväpeiton käyttäjä, mutta oon yrittäny skarpata sen kans tuon pölyisyyden takia. :) Tuntuu kivemmalta mennä nukkumaankin, kun peiton alta paljastuu pedattu sänky.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! En mä kyllä oo huomannut että pölyyntyis pahemmin. Pidetään kuitenkin kämppä sen verran siistinä ettei mitään pölypalleroita muutenkaan pääse leijailemaan nurkissa.. Tokihan siihen sänkyyn jotain pölyä varmaan kertyy mutta jos mä en haukkasilmineni sitä ole huomannut, niin sitten sitä tulee kyllä todella vähän :D Voi johtua siitäkin ettei ole mitään mattoa edes tuolla makkarissa pölyä keräämässä.. Päiväpeitto vois tietty olla ihan hauska, mutta ostoslistalla ei mitenkään ensimmäisenä. :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall