Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WORKING SPOT


Vihdoin saimme seinälle tämän hyllyn! Se on nojaillut palasina makkarin nurkassa jo yli kuukauden päivät, joten ihanaa että asia vihdoin eteni. Työpisteen seinälle saaminen vaati isäni visiittiä Helsinkiin, sillä tuon ruuvaaminen oli aivan liian matemaattista ja erikoisproppuja vaativaa puuhaa.. Rehellisesti sanottuna meinaan saada paniikkikohtauksen aina kun seinälle porataan jotain, joten onneksi iskä tuli auttamaan. Hän on meille pitänyt porauskoulua ja opastanut asiassa, joten kyllä nyt periaatteessa jonkin verran osaan itsekin, mutta käytönnössä joku tuntuu aina menevän pieleen. Sen keittiön seinävalaisimen seinään saamiseen meni meillä poikaystävän kanssa kahdestaan useampi päivä, pussiin piti hengittää ja edelleenkin se roikkuu siinä vain parilla ruuvilla. Ainut mietityttävä asia on se että mitäs sitten kun iskä ei enää voi auttaa? Poikaystäväni ei varsinaisesti ole mikään remonttireiska joten sitten pakko turvautua muuhun apuun. Mutta se on sitten sen ajan murhe. Nyt iloitaan hyllystä seinällä!


Pohdiskelin aiemmin minkä työpisteen ostaisin tänne, ja kyllähän tämä Ikean Svalnäs vei voiton.


Sitten mietin paikkaa, tälle olisi ollut jopa useampikin sopiva kohta, mutta eiköhän tämä ole se paras. Ikkunan äärellä on mukavan valoisaa ja valkoinen seinä toimii rauhallisena pohjana tälle melko kirjavakuvioiselle bambuhyllylle. Tuossa makkarin kulmassa oli juuri täydellisen kokoinen spotti tälle pisteelle, ja tajusinpas että voidaan myös katsoa vaikka leffoja sängystä! Sitä samaa marmorista korkeampaa yöpöytää ei nyt enää mahdu tähän sängyn ja seinän väliin, mutta tuo Menun käännettävä jakkara / pöytä on loistava tähän kohtaan.


Olen ihan super tyytyväinen tähän kokonaisuuteen! Se tekee makuuhuoneesta paljon valmiimman, näyttää tosi kivalta, ja toimii varmasti myös käytännössä hyvin kun syksyllä taas molempien pitää tehdä töitä tai lukea koneella yhtäaikaa, niin toinen voi olla vaikka ruokapöydän ääressä. Käytännössä nyt tietokoneeni on ollut jatkuvasti ruokapöydällä, eikä siinä ole mahtunut syömään. Nyt on kiva että ruokapöydän voi vapauttaa syömiseen vihdoin. (Tosin se kunnon ruokapöytä on edelleen hankkimatta.)


Mitäs se tykkäätte tästä Ikean Svalnäs-sarjasta? Siitähän saa rakennettua vaikka miten isoja kokonaisuuksia, Amerrymishap-blogissa oli myös hieno setti esillä vastikään.

9 kommenttia

 1. Ihana makkari! Mistä toi ihana päiväpeite on? oon ettiny samanlaista pidemmän aikaa, mutta olleet liian "ryppysiä" ja minä liian laiska silittämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää alkaa muotoutumaan vihdoinkin :) Päiväpeitto on Granitista ostettu parisen kuukautta sitten, ja se saa mun puolesta olla ryppyisä!

   Poista
 2. Jee, siitähän tuli superkiva! Go iskä! :D

  N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woohoo, kiitos!! Hahah todellakin kiitokset iskälle :) <3

   Poista
 3. Oon myöskin silmäillyt tätä Svalnäsia, ja hyvältähän tuo näyttää! Tykkään että kokonaisuutta voi sitten hioa ja laajentaa tarpeen tullen. Työpöydän tarve alkais jo olla kova, meidänkään ruokapöydällä ei mahdu enää syömään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, monikäyttöinen hylly! Tää on kyllä sinänsä syvyydeltään aika pieni työpöydäksi, ettei mitään kokonaisia työpäiviä jaksa, mutta ainakin on tietokoneelle paikka ja esim blogijuttuja tässä naputtelee hyvin :)

   Poista
 4. Great desk, small neat and adjustable.

  VastaaPoista
 5. Toihan näyttää tosi hyvältä ja toimivalta!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall