Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WALL HANGING


Tällaisen matkamuiston ostin itselleni Balilta. Siellä oli vaikka miten paljon kauppoja, joissa myytiin edullisesti käsin tehtyjä koristuksia, ja tämän nyt sitten satuin valitsemaan seinälleni. Muutama muukin kaunotar jäi mieleen kummittelemaan mieleen, mutta Jakarta-Denpasar -lennon 15 kilon painorajoitus esti shoppailemasta liikaa.


Erityisesti tykkäsin tuosta tokasta oikealla, ja sitten yksi musta jäi myös mieleen. Oli tosi vaikea valita vain yksi, mutta päädyin sitten luonnonvalkoiseen simpukoilla koristeltuun ryijyyn. Simpukat jotenkin tekivät siitä enemmän paikallisen oloisen ja luonnonvalkoinen väri näytti paremmalta kuin täysin valkoinen. Olisi kyllä pitänyt ostaa myös tuo toinen mitä ihastelin. Ja se musta myös ehdottomasti. Hitto!


Ripustin seinäkoristeen sohvan päälle, kun siinä sattui olevaan tyhjä ruuvi valmiina. Kuvittelen sen tulevaisuudessa riippumaan tummanharmaalla kalkkimaalilla maalattua seinää vasten, jolloin se korostuu nätisti vaaleana tummalla taustalla. Mutta ei se nyt huonolta tuossakaan näytä. :)


2 kommenttia

  1. Käsityöt ovat kiva lisä sisustuksessa ja tuo Bali myös ihana paikka! Oma kaukomatkani on suunnitteilla tälle vuotta, mutta en vielä tiedä mikä on se eka kohde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin ovat, minä myös tykkään :) Ja olipa se matkakohde mikä hyvänsä, niin aina on mielenkiintoista nähdä uusia paikkoja!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall