Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DASHING REBECCA CENTREN | BLOGIVINKKI

All pictures by Rebecca Centren
Joko seuraat Rebecca Centrenin upeaa blogia, jossa yhdistyy muoti ja sisustus? Itse löysin tämä blogin noin viikko sitten ja selasin sitä varmaan parikymmentä sivua taaksepäin siltä istumalta. Ihan mahtava, uusi lempparini! Käsitin että nainen on ammatiltaan valokuvaaja, ja kaikki kuvat ovatkin huippuluokkaa. Hän kuvaa mm. muotiviikoilla ja Ruotsin muita muotibloggaajia työkseen. Ei hullumpi duuni varmaan.


Tämän ylläolevan kuvan muistan nähneeni jo aiemmin, kuvat taisivat joku aika sitten kiertää jo ruotsalaisissa sisustusblogeissa, mutta en sitten kummemmin tajunnut lähteä kaivelemaan kuvien alkuperää vaikka tykkäsin kuvista silloinkin. Nyt sitten jotain kautta päädyin hänen bogiinsa, ja innostuin niin paljon että tämä blogi on kyllä ehdottomasti esittelyn arvoinen.


Rebecca asuu miehensä kanssa uudessa talossa, jonka he ovat itse rakentaneet. Tykkään heidän materiaalivalinnoistaan tosi paljon. Betoni, teollinen keittiö ja kylppärit, metalliseinä ja värikoodatut huoneet ovat näyttävä yhdistelmä. Yksi huone yläkerrassa on melkein kokonaan valkoinen ja makkari taas musta. Työhuone on pelkkää puuta seinistä kalusteisiin. Kodin kalustus on aika pitkälti Ikeasta, ja seassa on paljon mielenkiintoisia design-kalusteita. Flosin kattokruunu, tarjoiluvaunu, yllä näkyvä tuoli, ja makkarin vaatekärry ovat omia suosikkejani.


Sisustusblogien lisäksi luen mieluusti myös muotiblogeja, ja on aina kiva löytää joku uusi seurailtava. Rebeccalla on mielestäni mukavan vaihteleva tyyli, josta saa inspiraatiota. Itselläni tuo pukeutumispuoli on viime aikoina jäänyt tosi pahasti paitsioon, ja olisi kiva vähän virkistyä sen suhteen taas kunhan saan tämän koulun loppurutistuksen hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Tuntuu että olen hengaillut collegepaidassa viimeiset kaksi kuukautta huh.


Nämä kuvat eivät mitenkään vähennä tumman seinän himotustani. Jos nyt vähän maalaisi olkkarin seinää...



Talon ulkoseinän laudoituksesta tulee vähän mieleen viime asuntomessujen Maja, mutta ei sitten kuitenkaan. Ihanan isot ikkunat! Lautakin varmasti harmaantuu komeasti ajan mittaan.


Kylpytiloissa on myös uskallettu repäistä. Lopputulos on mielestäni tosi makea. Kumma juttu että Suomessa tämmöinen on aivan liian rohkeaa. Kun katselee vaikka Köpiksen ihan perusasuntoja, joita jengi vuokraa matkailijoille, niin niissä on melkein kaikissa tyylikkäät rempat tehty keittiöihin ja vessoihin, mutta täällä ei kyllä vuokrakämppää etsiessä sellaisia tule vastaan.


Betonia ja laattaa, tämä ratkaisu kyllä kestää aikaa.


Keittiössä on käytetty samaa teemaa. Ei voi kuin huokailla ihastuksesta. Seinälle kiinnitetyt veitsi- ja kattilatelineet on hienoja.


Avokeittiössä vaikuttaisi olevan hyvin tilaa kokkailuun. Tummat kaapistot sulautuvat seinään ja rosterinen saareke tuo mieleen koulun keittiön. Silleen hyvällä tavalla! Teollisen tunnelman kruunaa korkea hana. Taulutkin sopivat täydellisesti tilaan. Tykkään siitä että kaikki välineet on nostettu seinälle ja purnukoille löytyy paikat kaapeista. Varmasti helppo siivota tämä keittiö.


Ps. Sain tänään viestin että kamerani on korjattu, ja voin noutaa sen ensi viikolla. Maanantaina on opparin palautus joten menee varmaan tiistaille, mutta sitten pääsen vihdoin taas räpsimään omia kuvia! Jee :) Verhotkin saapuivat joten niistä pitää heti sitten pistää todistusaineistoa.

Huge inspiration by Rebecca Centren, a Swedish photographer whose blog is filled with amazing pictures of her home and style. I found her blog about a week ago and it's my favourite at the moment. The combination of fashion and decoration is perfect. I love her home with the dark walls and especially kitchen & bathroom areas. The selected materials are something I would choose also if I had own house. And that Flos lamp.... Give it to me. :) Thank you Rebecca for the inspiration!

12 kommenttia

  1. Tumma seinä houkuttaa täälläkin...! Oon tässä puoli vuotta himotellut maalaavani keittiön/eteisen seinän tummanharmaalla, mutta onko se nyt sitten liian rohkeaa ja kyllästyykö siihen heti :-D Aivan ihana tuo talo, jonkun tuon tyyppisen haluaisin joskus itsekin rakennuttaa järven rannalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna mennä! Ei kuulosta yhtään liian rohkealta enkä usko että siihen niin nopeasti kyllästyy :) Se on kuitenkin harmaa eikä mikään kirkuva pinkki. Tossa ajassa olisit jo ehtinyt maalata sen uudelleenkin ;) Mulla taas ongelmana tää vuokrakämppä kun mitään ei saa tehdä..

      Poista
  2. Thank you so much for the great post and the fine and kind words!
    Have a wonderful saturday!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Any time :) I love your blog! Thanks and likewise!

      Poista
  3. Kiinnostavaa ja tyylikästä mutta mun makuun pikkuisen liian kliinistä. Vessan lavuaarin ympäristö on kyllä upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa mun mielestä ei oo kyllä yhtään kliinista, tai no toi kylppäri saattaa jo mennä kliinisen puolelle mutta sisustus on kyllä runsasta! =)

      Poista
  4. Nyt osui ja upposi! Aivan täydellinen koti! Hyrisen täällä ihastuksissani :) Kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama fiilis mullakin oli kun tonne blogiin eksyin, ihan fiiliksissä! =)

      Poista
  5. Aivan ihana blogi, kiitti vinkistä! who's on muuten että who is, whose=jonka/kenen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, kiva että kolahti! Ja olipas nolo virhe, kiitos huomiosta ;)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall