Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STRING STYLING | MAKEITA STAILAUKSIA

Styled by Lina Kanstrup and Anna Söderberg, photographed by Kristofer Johnsson. Pictures from here.

Olen kovasti kiinnostunut stailaamisesta, ja vaikuttaisi siltä että omakin ura lähtee sinne suuntaan menemään. Tällä hetkellä työn alla on eräs mielenkiintoinen työprojekti, josta kerron lisää heti kun se julkistetaan. Sitä odotellessa silmiin sattui Lotta Agatonin stailauskurssin oppilaiden töitä, joista nämä kaksi ovat minun mielestäni hienoimmat. 22 String-hyllyä, 22 opiskelijaa ja 22 erilaista stailausta. Kuvia oli mielenkiintoisa selata ja arvostella mielessään. "Tuota vaasia olisin kyllä siirtänyt vähän vasemmalle, tässä hyllyssä on ihan liikaa tavaraa, tämä stailaus on tosi erikoinen ja mustekala kyllä kruunasi tämän hyllyn!". Kyllä se persoonallisuus, luova hulluus ja rohkeus toimii meikäläisen makuun! Tuollaista tehtävää olisi hauska kokeilla, pääsisiköhän johonkin kaverille stailaamaan stringiä kun omasta takaa ei löydy eikä suunnitelmissa ole hankkia :) Ja jos sinulla on kyseinen hylly kotonasi, niin ei muutakun inspistä ottamaan.

These stylings are my favourite ones from Lotta Agaton's styling class. 22 students and 22 different stylings. Which one is your favourite? It was fun to browse all them. I also love styling and I have one interesting project going on right now. When the project is released I will tell you more about it!

30 kommenttia

 1. Mä katsoin myös ne stailauskuvat, ja kaikki olivat omalla tavallaan hienoja ja persoonallisia...mutta jotenkin tuli olo, että niissä kaikissa on liikaa tavaraa..? String-hyllyhän on tosi ilmava ja kevyt, ja näyttää nyt siltä, että hukkuu noiden esineiden alle - vaikka kaikki hienoja ja hyvin aseteltuja ovatkin :) Eiks "vähemmän on enemmän" toimisi näissä paremmin...niin kulunut sanonta kuin se onkin...? Onnea stailausurallesi, sul on varmasti silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulle tuli vähän sama fiilis, vähempikin olisi riittänyt! Hei kiitos :)

   Poista
 2. Hahah mustekala :D! Saisit tulla stailaa mun hyllyn, jos olis varaa hankkia. :--(

  VastaaPoista
 3. Sain kans noista kuvista inspiksen omaan Stringiin. Pitäs vaan ehtiä stailaan se.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia stailauksia! Omaksi suosikiksi nousi mystiikalla leikittelevä "string® pocket inca leijonborg style" ja tuo kuvista vasemmanpuoleinen. Mustekala on kyllä aika raffi :) Huomio kiinnittyi myös useammassakin somistuksessa käytettyyn puiseen käteen, joka tuntuu vilahtelevan monissa blogeissakin tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli kyllä joukosta erottuva! Joo niitä käsiä oli kyllä aika paljon, ite oon melko kyllästynyt niihin jo..

   Poista
 5. http://kitty-wardrobe.blogspot.fi/2014/02/stockholm-furniture-and-light-fair-14.html nyt olis postaus valmis!

  VastaaPoista
 6. tuo mustekala on kyllä ällö :D mut on kyllä vaikka minkälaisia tyylejä... hienoimmat on jäkishylly ja dinosaurusten ja barbien hylly! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mun mielestä se oli loistava idea! Mun inhokkeja taas oli just noi sun luettelemat :D Ehdottomasti kyllä plussaa siitä että stailaukset oli erilaisia keskenään ja noi sun mainitsemat kyllä erottu joukosta.

   Poista
 7. Olipa hauskoja stailauksia. Meillä String on tyttären huoneessa ja sen stailaukseen en juuri pääse puuttumaan:)

  VastaaPoista
 8. Olin kommentoimassa, että tuo läjä näyttää ihan kuolleelta mustekalalta, mutta tekstin luettani ymmärtsin miksi. Nyt vain kysyn "MIKSI?"

  Onnea stailausuralle. :) Musta ei sellaiseen olisi, tulen jo omien hyllyjen kanssa hulluksi. Mieheni muistaa hyvin ensimmäisen käyntinsä silloisessa kodissani ja mun huudon keittiöstä "ootko sä koskenu mun pippurimyllyyn?!". Ei nähkääs ollut tavarat enää linjassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah!! Miksei?

   Kiitosta onnesta, luultavasti tulen siis tekemään työkseni kaikenlaista sekalaista sisustukseen/designiin liittyvää :) Kuulostaa kyllä hauskalta toi sun tarina :DD Miespolo! Ehkä meilläkin on joskus tommosta, tai olis jo Mark menis sekottaa ton kirjahyllyn! Onneks siinä ei ole mitään päivittäisessä käytössä olevia esineitä.

   Poista
 9. noi on aivan KÄ-SIT-TÄ-MÄT-TÖ-MÄN makeita. mut voi kun jossain lukis noiden esineiden merkki jossain, löyty monta ihanaa juttua joista oisin halunnu tietää enemmän... :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan että aika moni juttu löytyy Lotta Agatonin nettikaupasta, kurkkaa sinne ;)

   Poista
 10. Ihania!!! Mun lemppari oli nukenpää lasipurkissa, hahaha

  VastaaPoista
 11. Näitä oli tosi mukava katsella, vaihteeksi jotain ihan erilaista. Yllättävän paljon viherkasveja oli käytetty, ja vaikka nämä eivät mielestäni sillä tavalla oikeita kodissa pidettäviä stailauksia olleetkaan, niin kai tuo viherkasvien käyttö jostain trendistä kertoo. Oln hauska tutkia noita ja arvuutella tunnistanko suunnittelijan hakeman teeman kustakin potretista. Joissain helpompi, joissain vaikeampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä olivat kyllä hauskoja! Viherkasvit ovat kyllä olleet vahvassa nousussa, itseäkin himottaisi hommata uusi palmu :)

   Poista
 12. Stringi on ihana! Meillä nousi iso-sellainen juuri työhuoneeseen ja pojan keittiössä pieni toimii maustehyllynä (http://annenkotonajapihalla.blogspot.fi/2013/07/yksityiskohtia-kukkien-kastelukeikalta.html). Hyllystä on todella moneksi, kuten noista kuvista näkyy. Ja hienoa, että ura näyttää menevän "oikeaan suuntaan", sinulla on lahjoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hienoja ja toimivia! :) On se vaan tyylikäs klassikko, ja saat siellä stailailla mielesi mukaan hihi. Voi kiitos! <3

   Poista
 13. Mahtava tuo mustekala! :D Meidän keittiöön saisi kyllä tulla pari String-hyllyä, mutta toistaiseksi saan vain haaveilla niistä ja katsella muiden kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ollukin! Ei olisi kyllä mulle ikinä tullut mieleen mustekala, mutta toi taas muistutti ihanasti "laatikon ulkopuolisesta ajattelusta". ;)

   Poista
 14. Upeita! Stringin stailaaminen on kiehtovaa puuhaa :) Postasin tänään meidän Stringin nykytilasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyterapiaa! Pitää kurkata sun lopputulos =)

   Poista
 15. Upeita kuvia ja ihana blogi! Jään ehdottomasti seurailemaan! :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall