Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MOOD COFFEE ROASTERY


Bongasin joitakin viikkoja sitten ensin Instagramista, ja sittemmin kadulla ohi kulkiessani tämän uuden kahvilan. Ullanlinnaan kympin päättärille avattu Mood oli kuin luotu minulle tyylinsä puolesta, joten pakkohan siellä oli käydä kahvittelemassa.

Ensimmäisen kuvan lainasin Vienalta, käykää toki lukemassa hänenkin postauksensa aiheesta Luukkuja-blogista! :) Omalla kahvittelukerrallani oli paljon muita ihmisiä joten sain vain yksityiskohtakuvia.. Onneksi Viena oli napannut noin upean otoksen, jota sain luvan lainata. 


Ensin oli kahvipaahtimo, ja sitten perustettiin kahvila. Kahvilan omistavat Felipe De Alvarenga sekä graafinen suunnittelija Ivan Prohorov. Ilme on minimalistien huoliteltu betonipöydistä kahvipussien etiketteihin saakka.


Sisustuksesta ovat vastanneet Christa Björkstam sekä Linus Vuorio. Puinen lattia pehmentää karua tilaa, ja sammaleenvihreä sävy on kiva valinta. Mustat kalusteet rytmittävät vaaleaa tilaa ja erikoisilla valaisimilla luodaan tunnelmaa. Hayn kalusteista on koottu yksi istuinryhmä päätyyn, ja Menun Afteroom-jakkarat sopivat hienosti baaripöydän ääreen. Ikkunaerkkereille kootut tyynyt houkuttelevat istahtamaan kotoisasti. Olisipa hauska itsekin päästä suunnittelemaan kahvilan ilmettä jonain päivänä :) 


Kahvit saa tilattua mm. soijamaidolla, ja juomien lisäksi valikoimasta löytyy kaupungin parhaiksi kehuttuja croissantteja Patisserie Petitpasista. Baristana toimii mm. Kaffa Roasteryssa kokemusta kerännyt Tuire Korvuo.


Kahveja saa ostettua mukaan, ja Moodin lisäksi niitä myydään mm. Kaffe Centralenissa, Good life coffeessa, The Boom Roomissa jne. Tyylikäs pussi kelpaa kyllä hyllyä koristamaan. Sammaleenvihreä toistuu yksityiskohdissa saakka.
Tarkk'ampujankatu 4

4 kommenttia

 1. Ai miten ihana! Sanopa muuta, tällainen projekti olisi graafikonkin kannalta niin herkku! Jos joku tällainen tsäänssi tipahtaa eteen, tiedän kyllä ketä ehdottaa sisustushommiin ;-)

  VastaaPoista
 2. Moi Peeta,

  Nyt ihan postauksen aiheen vierestä. Onko sinulla vielä se ihana Private 0204-hamppumatto tallella? Olen kuumeisesti etsinyt sellaista käytettynä, ja vielä ei ole tullut vastaan. Sitten muistin hämärästi, että olit jossain vaiheessa miettinyt maton myymistä.

  Ihanaa viikkoa ja kiitos ihanasta blogista! xx

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kahvila. Kiitos vinkistä. Tykkään tyylistä tosi paljon ♥

  VastaaPoista
 4. Moi Peeta! Ehkä höhlä kysymys, liittymättä tähän kahvilapostaukseen. Mutta olen aloitteleva Pinterestin käyttäjä ja käännyn nyt konkarin puoleen ;) Eli: Miten kummassa kuhunkin boardiin saa lisättyä avainsanapainikkeet? (Esim. Sinun kahvitaulussasi näkyvät "jääkahvi", "kahvilat", "latte", ym.) Jos menen muokkaamaan taulua ja kirjoitan kuvauskohtaan yksittäisen sanan, se ei ainakaan muutu tällaiseksi painikkeeksi. Miten kummassa voin siis kategorioittaa kuvia, muuten kuin että ne ovat yhden taulun alla? Kiitos jos viitsit neuvoa! :)

  -K

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall