Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PAINTING OR NOT


Lumihuippuiset vuoret ovat kyllä varmasti yksi kauneimmista asioista maan päällä. Pääsin katselemaan niitä lähietäisyydeltä tämän viikon keskiviikkona, kun lensin pohjois-Norjaan Lofooteille Samsungin The Frame -telkkarin lanseeraustilaisuuteen. Olen haaveillut Lofooteista jo monta vuotta, joten oli mahtavaa päästä sinne edes pikakäynnille.Majoituimme yhden yön pienessä kalastajakylässä Henningsvaerissa, ja pääsimme myös pienelle veneretkelle toppahaalareissa. Kylmä tuuli ja räntä vihmoivat kasvoja, mutta ei haitannut kun maisemat olivat niin mielettömät. Hulluja kyllä ovat ne ihmiset jotka asuvat tuolla, ei minusta vaan olisi siihen!


Uuden teeveen lanseeraustilaisuus järjestettiin vanhaan kaviaaritehtaaseen rakennetussa galleriassa, Kaviar Factoryssa. Kun näin etukäteen kuvan tästä paikasta instasta ja mietin että lähtisinkö reissulle mukaan, niin kyllä päätin että todellakin kannattaa lähteä maailman reunalle piipahtamaan, vaikka vietettiinkin matkan päällä 20h ja perillä 6h+yöunet kahden päivän aikana. Kolme lentoa suuntaansa vaatii tuonne perille pääseminen, ja voin kertoa että meidän kokemuksemme mukaan lentojen myöhässä oleminen on enemmän sääntö kuin poikkeus, jolloin sitten myöhästyykin helposti jatkolennoilta. Jännitystä matkasta ei siis ainakaan puuttunut, mutta onneksi päästiin perille asti, vaikka vähän myöhässä :DGalleriassa oli esillä siis tämä uusi Samsungin The Frame tv, jota todellakin kehtaa esitellä myös blogissa. Harva elektroniikkalaite on niin kaunis että sitä voi kehua vilpittömästi, mutta tämä uutuus vaikuttaa kyllä todellakin hyvältä keksinnöltä. Vihdoin tv joka näyttää taululta! Se on täysin litteästi kiinni seinässä, kehyksiä saa esim puisina, lepotilassa siihen saa asetettua taidekuvan ja kaapeli on läpinäkyvä. Näyttää todella hyvältä joko yksinään tai taulukollaasin keskellä. Meillä ei ole tv:tä mutta tuo on varmasti ainoa versio jonka kelpuuttaisin meidänkin seinälle.Kiitokset reissusta Samsung, Lofooteille on ehdottomasti palattava vielä uudelleen paremmalla ajalla. Haaveissa siintää matkailuauto ja telttailu pikkuveljen kanssa. Kiitoksia myös matkaseuralaisille, erityisesti kanssabloggaajille Modernisti Kodikas, Valkoinen Harmaja sekä Varpunen :)


12 kommenttia

 1. moro herkkupeffa ;) kiva telkku :) t. fani ;P

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä niin mahtavaa seurata teidän kaikkien bloggaajien somekanavia tuon kyseisen reissun ajan. On tuonne Lofooteille kyllä pakko päästä joskus visiitille.
  Meillä on tällä hetkellä 55´ töllö tuossa olkkarissa ja sen voisin kyllä korvata tuolla samankokoisella Framella ... katsotaan mitä isäntä tuumii kun ehdotan telkkarin vaihtoa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että reissua oli mielenkiintoista seurailla ruudun toiseltakin puolelta! :) Lofootit kutsuvat, todellakin. Isäntähän varmasti innostuu ideasta ;)

   Poista
 3. Oli kyllä jännä tää teidän seikkailu snäppien perusteella, mutta onneks pääsitte perille. Upean näköiset noi lumivuoret! Ps. Oli pakko tulla kurkkaaman postasko lamppu oikeesti ton kommentin :D

  VastaaPoista
 4. Jooh meinas mulla melkein mennä usko, mutta ihmeen hyvin päästiin sitten perille kuitenkin! :D Vain pari tuntia myöhässä. Onneksi päästiin!! Hahhaha joo postashan se ja mä vielä julkaisin sen.. Onneksi tuli muitakin kommentteja ettei se jäänyt ainoaksi :D

  VastaaPoista
 5. Toihan näyttää tosi kivalle :D

  VastaaPoista
 6. Täysin samaa mieltä vuorista, ei ole juuri mitään kauniimpaa!
  https://byveera.blogspot.fi/2017/06/from-porto-to-pinhao-by-boat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se on kun täällä on Helsingissä niin tasaista :D

   Poista
 7. Hei! Ei nyt liity tähän juttuun mutta kysyisin että mistä tilasit aikoinaan Menun vaaleanharmaat tuolit? :) Olen uusi lukija ja selailin juttujasi ja näin nuo ihanat tuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin Finnish design shopista :) Yksi kappale löytyy multa siis.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall