Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOHANNA GULLICHSEN


Yhteistyössä Johanna Gullichsenin ja Suomen blogimedian kanssa

Ajattomuus on ehdottomasti ykkösasia, kun sisustan. Aikaa kestävät materiaalit ja kuosit jaksavat miellyttää silmää vuodesta toiseen, ja laatu on ehdottoman tärkeä juttu sen asian edistämisessä. Aidot materiaalit ja kunnolla tehdyt tuotteet ilahduttavat arkea toimivuudellaan. En kaipaa kotiini kirkkaita värejä tai kuoseja, vaan silmää rauhoittava tasapainoinen kokonaisuus toimii itselläni parhaiten.


Johanna Gullichsenilla on kauniita kudottuja kankaita, joissa yhdistyy skandinaavisuus ja yksinkertainen ajattomuus. Kankaiden suunnittelu tapahtuu materiaalin ehdoilla. Metritavarana myytävien kankaiden lisäksi valikoimasta löytyy valmiita tuotteita, kuten tyynyjä, mattoja, laukkuja, keittiötarvikkeita ja pussukoita. Itse innostuin nyt jotenkin eniten mustista kuoseista, mutta värejä ja vaaleampia kuoseja toki myös löytyy!


Useimmat kankaat on kudottu kaksipuoleisesti, ja tukevat kankaat tuntuvat mukavan napakoilta kädessä. Kauempaa katsottuna pienet kuosit näyttävät yksivärisiltä, mutta lähempää kuviot erottuvat. Pieni kangaskori toimii rentona säilytystilana.Kun uusi sisustustavara uppoaa kotiin vanhempien esineiden keskelle niin sulavasti, ettei uutta erota vanhojen joukosta, olen mielestäni tehnyt onnistuneen ostoksen. Sama juttu vaatteiden kanssa. Silloin tietää että se sopii joukkoon. Ylläolevassa kuvassa vaaleanharmaa ja pieni musta tyyny ovat uusia. Niiden voisi hyvin kuvitella olleen tuossa sohvalla aina.


Kankaat kudotaan Lapualla, ja Johanna Gullichsenin omat ompelijat työstävät niistä myös mittatilauksena tuotteita. Näistähän voi teettää vaikka sohvan päällisiä, istuintyynyjä, mitä vain. 

KUTSU

Me järkätään ihanan Susannan kanssa lukijailta ensi viikon torstaina 22.10. Johanna Gullichsenin kivijalkamyymälässä fredalla, tervetuloa siis sinne! Vieraat saavat yllätyslahjan ja kaikki Normandie-tyynynpäälliset ovat -20% tarjouksessa. Tarjolla on myös purtavaa ja kuohuvaa, kuulemma jotain herkullista raakakakkua nams. Ilmoittautumista lukijailtaan toivotaan 20.10. mennessä osoitteeseen info@johannagullichsen.com

Fredrikinkatu 18
22.10. klo 18-20
www.johannagullichsen.com

3 kommenttia

 1. Hmm, pitäisköhän ilmoittautua.. Näin tekstiilisuunnittelun opiskelijana vois olla ihan mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis todellakin! Sehän olis varmasti just nappi sit sulle :)

   Poista
 2. Mistä tuo kynttiläalttari on peräisin? Ihan sairaan magee!!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall