Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUUTO SILENT VASE


Finnish design shopin tilaukseni saapui viimein, tosin timanttilamppua joudun vieläkin odottelemaan. Soittelin asiakaspalveluun viime perjantaina ja kyselin että missäs se tilaukseni oikein viipyykään, ja siitä Framasta kaikki oli kiinni. Pyysin lähettämään muut kamat jo etukäteen, sillä en malttanut enää odotella tuon maljakon saapumista. Toimitusajaksi oli kuitenkin luvattu pari viikkoa, ja tein tilauksen 27.12. Tuntuu että saan aina syystä tai toisesta odotella miljoona vuotta nettikauppatilauksiani, vaikka muilla ne tulevat tosi nopeasti. Siksi tilailen melko harvoin netin kautta.


Muuton Silent vase on haalean harmaa, ja siinä on mukavan leveä kaula-aukko. Piti siis heti hakea tuoreita kukkia maljakkoa koristamaan. Ihanan freesi fiilis pitkästä aikaa! Ostin neilikoita ja jotain tuommoisia vihreitä rehuja lisäksi. Sopivat kivasti erikseenkin ripoteltuina.


Mietin etukäteen että mahtaako maljakko olla jotenkin pieni tai matala kun 19cm kuulosti niin vähäiseltä, mutta ihan tuommoinen passeli se on. Kukat nojailevat rennosti laitaan, tykkään! Muotokin erittäin kaunis. Me happy!

My Finnish design shop order has arrived and I am super happy with the Muuto Silent vase. The shape and colour of it is very beautiful. I had to grab some fresh flowers immediately in it and the whole kitchen feels very light now.

28 kommenttia

  1. Sulla on aina ihania kuvia. Tykkään miten asettelet tavaroita ja saat sillä aikaan tosi kauniin tunnelman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! :) Tuleehan noita vähän säädettyä kuvia varten ;)

      Poista
  2. Kyllä yksinkertaisuus on parasta!

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis maljakko. Tykkään muutenkin Muuton jutuista:)
    Tuo pitkäkaulainen pullo on kiva yhden kukan maljakkona. Sellaiselle olisi tarvetta. Mistä tuon omasi olet löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäilen monista Muuton jutuista :) Toi mun kemisti-maljakko on kirppikseltä löytynyt.. Mutta näin just eilen stokkalla jotain samantapaisia vähän isompia maljakoita neloskerroksessa lemmikkipuolen lähellä!

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, pitänee seuraavalla etelän visiitillä käydä tarjonta katsastamassa:)

      Poista
  4. Ompa söpö! Tuo vaaleenharmaa väri on tosi kiva. :--) Mulla on ikivanha kahvi(?)pannu kukkavaasina. Kuva on kamala, kukat rumia, enkä omista yhtään otosta jossa ei olisi koiraa, mutta tässä näkyy tuo pannu. http://4.bp.blogspot.com/-KkU1Xqm85eM/URJPqGJddsI/AAAAAAAAAos/ylxbVBs86fs/s640/A7.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkäsin tosta vaalenaharmaasta, vaikka sitä olisi ollut värikkäänäkin (nyt yllätin). No mutta kannuhan on söpö, koira piristää jokaista kuvaa ja kukatkin ihania <3

      Poista
  5. Sievä, tosi sievä! Onko nuo mutteripannun alla olevat oikeasti mitä? Pannualunen vai laattoja vai lasinalusiako siis?

    VastaaPoista
  6. Hyvännäköinen! Vastailin muuten sun kommenttiin tonne oman blogin puolelle :)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Minä myös tykkään! Varmasti kestää hyvin aikaakin.

      Poista
  8. Mua kiinnostaa myös, mitä pannun alla on? Näyttää nimittäin kivalta. Onko teidän keittiön pöytä aina noin siisti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pukkilan laattoja! :D Ja kyllä keittiön pöytä on aina noin siisti :) Ei me säilytetä siinä mitään ylimääräistä kamaa. Muutenkin sisustusfilosofiamme on pitää paikat siistinä ja tavarat paikoillaan. En ole itseasiassa koskaan tajunnut että miksi joku keräisi keittiön pöydälle tavaraa, se on jotenkin hassu ajatus. Vaikeahan se on sitten pyyhkiä puhtaaksi. :)

      Poista
  9. Vihreä rehu = pikkuruskus. :) Erittäin hyvännäköinen maljakko kyllä, siihen olisi helppoa tehdä myös kimppu. Myös minä - vaikka niitä kimppuja teenkin asiakkaille - tykkään kovasti siitäkin vaihtoehdosta, että ei sidota. Blogeissa on muuten alkanut näkyä tosi usein neilikoita, aiemmin oli ehkä enemmän nappikryssaa. Onko kyseessä ehkä jonkinlainen kukkatrendi, vai johtuuko se lähinnä hinnasta? Ei sillä, neilikka kestää ja kestää ja kestää, joten se on suomalaisilla hinnoilla hyvin looginen valinta.

    Kiitos hyvästä blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ruskushan se olikin, ei jäänyt mieleen :) Luulenpa tosiaan että neilikat ovat suosittuja hinnan ja saatavuuden takia. Mieluusti ostaisin ison kimpun jotain ihania pioneita tai muuta erikoista ja rönsyilevää. :) Noihinkin meni jo rahaa 9e, ja se oli mielestäni paljon. Ei ihan joka viikko raaski ostella kukkia, joten se on hyvä jos kukat kestävät pitkään. Tosin ostin noi meidän läheltä huonosta kukkakaupasta, jossa tuskin edes ollaan alan ihmisiä, ja kukkien varret on aina valmiiksi kellertäviä. Epäilen etteivät nuo paria viikkoa kestä :/ Kinusin vähän alennustakin sen takia hah. Eipä siellä edes juuri muita kukkia ollut tarjolla kuin neilikoita ja gerberoita!

      Poista
    2. Niin ja alimmassa kuvassa näkyy vielä kimppuna tuo kukkakokonaisuus :) Ennen kuin menin sen purkamaan. En ole ehkä itse ihan kimppuihmisiä, ainakaan siinä perinteisessä mielessä.

      Poista
  10. Tosi kaunis maljakko! Sulta saa kyllä paljon inspiraatiota sisustukseen, itelläni on muutto edessä syksyllä ja ootan innolla että pääsen omaa asuntoa laittamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, kiitos! :) Voin kuvitella ettet malta odottaa, onnea sitten vaan uuteen kotiin.

      Poista
  11. Oi, onpa se hieno! Jotenkin harvinaisen kaunis muoto ja tietysti lempivärini harmaa. <3 (Mulla harmaan maljakon tarpeen täyttää Iittalan Kartio: http://hosuli.blogspot.fi/2013/11/marraskuun-varit-asetelmahyllylla.html)

    Ja neilikkaostoksille on mentävä, kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa maljakko on kyllä kaunis, sopii kaiken kanssa eikä silti ole tylsä! :) Joku muu voisi tosin olla toista mieltä, heh. Ne muutkin värit oli kyllä nättejä, mutta pitkällä tähtäimellä tämä lienee paras valinta. Tuo muoto myös itseäni puhutteli. Hieno myös toi sun Kartio, klassinen :) Mun kukat alkaa jo kuolemaan, vihreät lehdet vaikuttaisi pysyvän vähän pidempään elossa.

      Poista
  12. Googlettelin, mistä nettikaupasta tilata Silentin ja löysinpä tänne. Taidan siis netistä tilaamisen sijaan vaan kävellä Design Forum Shopiin ja ostaa suoraan hyllystä. Minäkin olen huono odottelemaan asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, suosittelen. Esim Formverkistä löytyy kans! Kyllä mäkin tykkään että saa kätösiinsä haluamansa heti.

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall