Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WASSUP?


Moi vaan kaikille uusille lukijoille, sekä tietysti myös teille kauemmin mukana seurailleille! Päätin ottaa uuden profiilikuvan tuohon sivupalkkiin, ja ajattelin vähän kertoilla muutenkin tuoreita kuulumisiani. Kolmas viikko työharjoittelua on nyt meneillään Dekossa, ja tuntuu että aika menee hirveän nopeasti. Seitsemän viikkoa on enää jäljellä, joten pitää koittaa kovasti tsempata kokoajan. Lokakuun lehdestä voi jo alkaa bongailemaan minun tekemiäni juttuja, ja Dekon nettisivuille tehtailen myös uusia päivityksiä. Tänään oli jännä päivä, kävin kuvaajan kanssa tekemässä kotijuttua eräässä yksiössä! Se tulee sitten joskus myöhemmin ulos, en itsekään vielä tiedä että milloin. Mielenkiinnolla nyt odotan että millaisia kuvia siellä syntyi.


Muutakin kivaa työrintamalla on tapahtunut, olen nimittäin päässyt hieman miettimään freesausta ravintola Adamsin ilmeeseen. Maalia seinään, kalustemuutoksia ja muuta sellaista mukavaa. Kannattaa tulla ensi viikonloppuna katsomaan ravintolan uutta ilmettä Adamsin syyskauden avajaisiin! Sieltä löytää ainakin meikän bilettämästä silloin hehee.


Kiirettä siis pitää, ja hyvä niin! Kotikin alkaa olemaan suht hyvällä mallilla, makkariin olisi kiva saada matto, olkkariin verhot ja edelleenkin se eräs pinkki kaappi maalattua harmaaksi. Mutta noin muuten voisi vissiin pikkuhiljaa alkaa miettimään niitä tupareita. Tosin onko siinä vaiheessa enää järkeä pitää tupareita jos puolet kavereista on jo muutenkin käynyt kylässä? Syksyisin kyllä kaikki bileet ovat yleensä vain tervetulleita, joten miksikäs ei.


Minulla on niin paljon postailtavaa ja kuvamateriaalia kameran muistikortilla valmiina, että täältä kuulkaas pesee postauksia aina kun vain ehdin päivittelemään :) Ja uusia ideoita pukkaa päähän jatkuvalla syötöllä. Ei tämä sisustusblogin perustaminen siis ainakaan ole huono idea ollut, vanha blogi tuntuu jo niin kaukaiselta ajatukselta liian leveine aihepiireineen. Nyt on päässyt oikein mukavasti uppoutumaan sisustuksen maailmaan. Olen niin innoissani tästä kaikesta, kohta on Helsinki design week ja Habitarekin! Pysykäähän siis linjoilla jos ajankohtaiset meiningit kiinnostelevat.

20 kommenttia

  1. I miss some words in English... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh I'm sorry, I have to add something.. :) You foreign readers don't leave comments too often so I'm not sure if you read my blog or just look at pictures. Thanks for your comment!

      Poista
  2. Nätti sinä! Kiva tukka. :)

    Mulla on tällä hetkellä vähän sama juttu. Siis se että kuvia ja ideoita olisi ihan hurjasti plakkarissa, ja koko ajan tulee lisää. Siksipä julkaisenkin jotain melkein joka päivä. Hah :)

    Tosi mielenkiintoista päästä lukemaan juttujasi. Uusinta dekoa jo silmäilinkin etsien merkkejä sinusta, mutta enpä löytänyt. Ensi kuussa sitten, jee!

    Ja pakko sanoa vielä että mä mietin ihan samaa ulkomaan lukijoista. Kaikenmaailman maista blogissa vieraillaan paljon, mutta en ole saanut kertaakaan enkunkielistä kommenttia eli olen minäkin miettinyt että lukeeko kukaan oikeasti engl.tekstejäni..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitosta, toinen nutturapää siellä :) Mieluummin niin että jutun juurta riittää, kuin että olisi inspis hukassa vai mitä ;). Voi kumpa olisi enemmän aikaa blogille!

      Mä saan välillä kommentteja muun maalaisilta, mutta sen verran harvoin että jää noi käännöstekstit aika lyhyiksi heh. Mutta kävijätilastot kertoo että kiinnostusta riittää, joten kai sen pitäisi riittää itselle tiedoksi. Mutta kyllä ne kommentit on aina kivoja!

      Poista
  3. Ja heh, näköjään kolme samisjuttua tuli taas bongattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun löytyy samoja kiinnostuksen kohteita! ;)

      Poista
  4. Ihana nutturapää sinä! Kiva kuulumispostaus muutenkin, innokkuutesi paistaa läpi :-) Hauskaa et kohta pääsee bongailee Dekosta siun juttujakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinä myös olet ihana nutturapää! :) Jooh no kiva että jos tää kuulostaa mielenkiintoiselta, mietin että onko tää ärsyttävää hehkuttamista.. Joo sinne tulee jotain pieniä juttuja joissa mun nimi vilahtelee.

      Poista
  5. Mielenkiintoisia asioita tapahtuu sun elämässä! Joutunee (mikä on ihan hyvä juttu) ostamaan lokakuun Dekon ja kun kerrot lisää Adamsiin tekemistäsi ratkaisuista, saattaisin jopa joutua sitäkin silmäilemään :) Näytät tossa kuvassa yhtä pirtsakalta kun mitä teksti kertoo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo olen kyllä iloinen siitä että olen päässyt mukaan kivoihin juttuihin :) Ehkä tästä sisustusalasta tulee mun työ vielä sit ku valmistun, jee! Pitänee ottaa vielä lisää kuvia Adamsista sitten kun siellä on valmista. Harmi vain että tulin nyt kipeäksi niin en ole varma että pääsenkö lauantaina sinne sittenkään :/ Jooo haha pitäähän sitä nyt koittaa vähän pirtsakalta näyttää!

      Poista
  6. Tuli tilattua Deko kotiin, siellä on hyvä tarjouskin menossa! Hyvää pimenevää syksyä! t. innokas lukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, ei paha päätös ollenkaan! Itekin tilasin sen muutama vuos sitten Habitaresta kun siellä oli hullun hyvä tarjous :) Hyvää syksyä sinne myös, kivaa kun seurailet mun juttuja.

      Poista
  7. Koskaan ei oo liian myöhästä tupareille. :D Kyllä se on mun mielestä kuitenkin sen verran hyvä syy kutsua kavereita juhlimaan. :') Oot kyllä hurjan nättinä tuossa kuvassa, sulle sopii niin hyvin tosi tummatkin huulipunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, täytyis kyllä tehdä se facebook-kutsukin ajoissa että jengi sit pääsis myös paikalle :) Eli kai sitä vois alkaa jo toteuttamaan! Voi kiitos, oon taas tässä innostunut noista tummista punista, ne sopii niin hyvin nyt kun ei ole vielä kalman kalpea iho. Mulla on tostakin vielä tummempi joka on kans aika makee >::)

      Poista
  8. Mistä nuo kultaiset korvarenkaat ovat? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hopeiset, tosin totaalisen värinsä menettäneet ja kuluneet.. Ne on varmaan ginasta ostettu noin viis vuotta sitten tjsp :D

      Poista
  9. Kaunis kuva susta! Ja sulla on kyllä kadehdittavan mielenkiintoinen työharjoittelupaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos kovasti :) Toi oli kyllä just se yks ja ainut harjoittelupaikka johon halusin, joten onneksi pääsin! Muuten en tiedä mihin olisin hakenut.

      Poista
  10. Ok I'll try to write some words in english too in following posts :) Meanwhile, try google translate ;D

    VastaaPoista
  11. hei peeta!
    oon ilonen sinun puolesta, että sulla on kivoja työkuvioita meneillään. toivon sulle loistavaa ja pitkää uraa sisustuksen parissa! sulla on lahjoja!

    saan tästä blogista iloa ja inspiraatiota. ja uskoa, että jonain päivänä itsekin pääsisi mukaan projekteihin, jotka veisivät kohti unelma-ammattia.
    toivon saavani jalkani oven väliin, joka veisi vaatealalle. sitä kohti työskennellään, vaikka usko välillä horjuu. :)

    ihanaa syksyä <3

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall